Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: "Guvernul PNL propune un plan concret de relansare economică"

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova: "Guvernul PNL propune un plan concret de relansare economică"

Președintele organizației județene a PNL, senatorul Iulian Dumitrescu, susține programul de investiții și măsuri de relansare a economiei, prezentat ieri de liderii liberali.

Acesta consideră că Executivul condus de Ludovic Orban propune un "plan cu măsuri concrete de relansare şi dezvoltare economică a României, care, odată aplicat, ne va permite să facem saltul nivelul următor".

"#Programul PNL are trei piloni majori:

  1. Combaterea efectelor economice şi sociale generate de pandemie. Vorbim de injecţie masivă de bani cash în economie pentru salvarea firmelor şi locurilor de muncă afectate de criză, dar şi alocări bugetare pentru persoanele vulnerabile.
  2. Un plan real de dezvoltare a infrastructurii vitale a ţării. De la autostrăzi şi drumuri, până la sistemul de irigaţii şi spitale regionale.
  3. Schimbarea modelului economic al României – dinspre creşterea bazată exclusiv pe consum, spre reindustrializare şi digitalizarea economiei.

Vă invit să citiţi Planul Naţional de Investiţii şi Relansare Economică pentru a vă convinge că România este pe mâini bune şi că putem privi cu optimism spre viitor", a transmis senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședintele PNL pentru mediul de afaceri și societate civilă.

 

Image
Image
Image