VIDEO 🎦 Andrei Volosevici anunță că s-a înscris oficial în PSD

VIDEO 🎦 Andrei Volosevici anunță că s-a înscris oficial în PSD
Virgiliu Nanu și Andrei Volosevici vor candida din partea PSD pentru președinția Consiliului Județean, respectiv Primăria Ploiești (Foto: captură video)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, anunțat de mai multe luni drept candidat din partea PSD pentru un nou mandat, a anunțat public, joi, că s-a înscris oficial în Partidul Social Democrat.

Ales în 2020 din partea PNL, Andrei Volosevici a confirmat public, într-o conferință de presă organizată joi la sediul PSD Ploiești, că a semnat adeziunea la Partidul Social Democrat, după apariția unei modificări legislative care le permite aleșilor locali să treacă la alte partide fără să-și piardă restul de mandat.

Andrei Volosevici: „Sunt aici și suntem în echipă”

Pasul este văzut mai degrabă ca o formalitate, în condițiile în care Andrei Volosevici anunțase încă de anul trecut că vrea să candideze din partea PSD, iar conducerea organizației județene a partidului și-a anunțat în mai multe rânduri susținerea pentru o candidatură a sa, în tandem cu Virgiliu Nanu, președintele PSD Prahova și candidat pentru președinția Consiliului Județean Prahova.

„Sunt aici și suntem în echipă”, a declarat Andrei Volosevici, în timpul conferinței organizate joi de conducerea organizației Prahova a Partidului Social Democrat. Întrebat de jurnaliști dacă a semnat adeziunea la PSD, primarul Ploieștiului a spus că da, amintind de ordonanța respectivă.

„Niciun președinte sau vicepreședinte de Consiliu Județean n-a fost interesat de ce s-a întâmplat în 2022-2023, când s-a mințit cras vizavi de faptul că n-am avut timp de două luni și jumătate apă caldă, de joaca proastă a unora care vin din Călărași și stau în Stejarii. Niciun președinte sau vicepreședinte de Consiliu Județean nu s-a interesat de modul în care putem să cumpărăm gazul, 80 de milioane de lei, care însemna automat și o schimbare a legislației. Mă întrebați de ce sunt aici? Suntem aici, fără discuție, ca echipă administrativă”, a afirmat primarul Andrei Volosevici.

„Orașul va primi, mai ales cu ajutorul lui Virgil, circa 50 de milioane ca să refacem undeva în jur de 25 de kilometri de rețea de termie din perioada '67-'73”, a adăugat primarul Andrei Volosevici, viitor candidat din partea PSD pentru un nou mandat.

Declarațiile au fost făcute într-o conferință de presă susținută joi de conducerea PSD Prahova, care a avut ca temă principală întârzierile din proiectul Consiliului Județean Prahova de introducere a gazelor pe Valea Slănicului.

Image