Viorica Dăncilă: La finalul lunii august va fi emisă OUG care să înăsprească pedepsele pentru criminali şi violatori

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Premierul Viorica Dăncilă a anunţat că, în ultima săptămână din luna august, Guvernul va lua o serie de măsuri legate de înăsprirea pedepselor pentru criminali şi violatori, în contextul cazului de la Caracal.

"Am spus că nu mai intervin în justiţie şi nu mai vreau să dau prin OUG decizii care ţin de justiţie, dar cred că e reparaţie morală să avem închisoare pe viaţă pentru crime şi pedepse aspre pentru violatori. Am spus că voi face şi voi face", a declarat Viorica Dăncilă, potrivit MEDIAFAX.

Întrebată când va emite Executivul Ordonanţa de Urgenţă, Dăncilă a spus că măsurile vor fi luate în ultima săptămână din luna august.

"Am spus că vin cu OUG care să reglementeze anumite lucruri care au condus la o întârziere sau funcţionare nu tocmai bună a unor intervenţii. Mă refer a 112, în cadrul unui grup de lucru avem 14 măsuri, oug pregătite, măsuri din partea ministerului de Interne şi a ministerului Justiţiei. Le vom adopta în şedinţă de Guvern, urmând ca Parlamentul să ia act", a mai spus premierul.

Sursă foto Adevărul.

Image