În perioadă de proteste, preşedintele PSD cere "regândirea restricţiilor aberante"

În perioadă de proteste, preşedintele PSD cere "regândirea restricţiilor aberante"
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a publicat un mesaj în care acuză actualii guvernanţi de adoptarea unor restricţii aberante, reclamând că acestea au avut un efect limitat în combaterea pandemiei, însă unul dezastruos în privinţa economiei şi educaţiei.

"Lumea a ieșit în stradă din disperare, din sărăcie și pentru că s-a săturat de voi și de aberațiile voastre! Le-ați distrus locurile de muncă! Le-ați ținut copiii fără școală! Le-ați închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele!", a scris Marcel Ciolacu într-un mesaj publicat pe Facebook, însoţit de un colaj cu mai multe fotografii de la proteste şi una avându-i în prim-plan pe premierul Cîţu şi preşedintele Iohannis.

"Nu mai încercați să vedeți politizare acolo unde e doar disperare, sărăcie și silă pentru modul în care guvernați!!! Nu pedepsiți un popor întreg pentru că nu sunteți voi în stare să închideți 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că ați pus statul român în genunchi și nu sunteți în stare de nimic!", a fost prima parte a mesajului.

"Soluția nu e cea cu care sunteți obișnuiți, aruncarea vinei pe alții. Soluția este regândirea restricțiilor aberante introduse. Iar, dacă voi nu sunteți în stare, este momentul ca președintele Iohannis, cel care v-a încredințat această guvernare eșuată, să revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea!", a mai declarat preşedintele PSD.

Image