„Volosevici, plimbă ursul!” Protest al AUR la Primăria Ploiești 🎦 VIDEO

„Volosevici, plimbă ursul!” Protest al AUR la Primăria Ploiești 🎦 VIDEO
Reprezentanții AUR au organizat joi un protest împotriva primarului Ploieștiului, sub sloganul „Volosevici, plimbă ursul!”
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Reprezentanții AUR au organizat joi un protest împotriva primarului Ploieștiului, sub sloganul „Volosevici, plimbă ursul!”, reproșându-i acestuia că a „hibernat” timp de patru ani. Deputatul de Prahova Adrian Axinia i-a sugerat edilului să nu mai candideze pentru un nou mandat și a vorbit despre problemele din administrația locală, dar și despre ancheta penală de la Direcția de Urbanism, vizând complexul imobiliar White Tower.

Protestul AUR a fost organizat sub sloganul „Volosevici, plimbă ursul!”, iar reprezentanții AUR au venit cu mai mulți urși mari din pluș și cu pancarte pe care aveau mesaje precum „Volo, nu uita, Ploieștiul nu-i ursăria ta” sau „Volo, ai hibernat 4 ani. Lasă-ne!”.

Deputatul AUR Adrian Axinia i-a cerut public primarului să nu mai candideze pentru un nou mandat și a vorbit despre problemele din administrația locală, pornind de la criza apei calde din 2022 și până la certurile din ultima vreme.

Adrian Axinia: „Ne-am lămurit cu domnul Volosevici, vrem persoane noi, care știu ce au de făcut”

Axinia a amintit și de ancheta penală deschisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești cu privire la construirea complexului imobiliar White Tower, în care sunt vizați și funcționari din Direcția de Urbanism a Primăriei, anchetă despre care primarul Ploieștiului a declarat public că nu îl vizează.

„Ne-am strâns aici pentru a transmite un mesaj din partea ploieștenilor, un mesaj scurt și ușor de înțeles: «Volosevici, plimbă ursul!». Îi cerem domnului primar să nu se mai înscrie în cursa electorală pentru un nou mandat, pentru că ne-am lămurit cu dumnealui. Vrem altceva, vrem persoane noi care au o strategie și știu ce au de făcut. În timp ce ursul se plimbă liber prin oraș, domnul Volosevici a transformat Ploieștiul într-o ursărie. În afară de circ, de scandal, de soluții pompieristice la problemele majore ale orașului, nu a fost în stare să genereze niciun proiect util pentru ploieșteni, a distrus chiar și spiritul comunitar, ne-a luat apa caldă, ne-a luat căldura, avem un transport în comun depășit. Dacă din aceste lucruri pe care le-am enumerat mai putem trece cu vederea, totuși țeapa pe care și-au luat-o zeci de ploieșteni în urma unei investiții imobiliare, sub hârtiile și autorizațiile emise de Primăria Ploiești, îl face pe domnul Volosevici incalificabil. Spun acest lucru pentru că am asistat la o țeapă pe care am mai întâlnit-o în anii '90, în care zeci de apartamente au fost vândute de mai multe ori și oamenii au pierdut banii. Or acest lucru s-a întâmplat cu complicitatea anumitor funcționari din Primăria Ploiești”, a declarat deputatul de Prahova Adrian Axinia, în timpul protestului organizat de AUR în fața Primăriei.

„Vreau să-l întreb public pe domnul Volosevici, pentru că am auzit că are numeroase plimbări nocturne, dacă nu a observat la aceste investiții imobiliare că mai cresc niște etaje peste ce prevedea autorizația de construire. Nu a observat că s-au depășit coeficienții urbanistici?”, a adăugat parlamentarul.

„Urmează niște alegeri, ploieștenii au dreptul la un primar gospodar, care să vină cu soluții, Ploieștiul, cu domnul primar, este în urmă cu cel puțin 20 de ani față de alte municipii reședință de județ, din județe mai sărace decât Prahova. Este momentul ca domnul Volosevici, împreună cu noii săi prieteni de la PSD, să lase alți oameni mai profesioniști care să implementeze niște proiecte de lungă durată. Este dreptul ploieștenilor la o schimbare și noi suntem aici să atragem atenția ploieștenilor că îi pot taxa pe acești oameni care au condus Prahova și Ploieștiul timp de trei decenii și jumătate”, a mai afirmat politicianul.

La protest a participat și directorul tehnic al Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, Vasile Ionescu, așteptat să fie desemnat drept candidatul AUR pentru funcția de primar al Ploieștiului la alegerile din 9 iunie. De asemenea, printre manifestanți s-a numărat și fostul director adjunct al SGU Ploiești, Ovidiu Negulescu, în prezent angajat, din câte înțelegem, la firma de salubritate care ridică deșeurile din municipiu.

Image