fbpx

Un bărbat de 65 de ani a murit după ce a fost lovit de tren, în Constanţa

Image
Image

Un constănţean în vârstă de 65 de ani a murit, joi dimineaţă, după ce a fost lovit de tren. Primele informaţii primite de autorităţi erau că victima ar fi căzut din garnitura feroviară, însă ulterior anchetatorii au stabilit că, foarte probabil, bărbatul încerca să traverseze calea ferată printr-o zonă nepermisă şi nu s-a asigurat corespunzător.

Cadrele medicale de la Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa au fost solicitate joi dimineaţă să intervină pentru salvarea unui bărbat lovit de tren. Potrivit reprezentanţilor, SAJ, intervenţia a avut loc pe strada I.H. Rădulescu din municipiu. Medicii nu au mai reuşit să îl readucă la viaţă pe bărbat.

Victima este o persoană de 65 de ani care locuia în apropiere, notează jurnaliştii de la Ziua de Constanţa, care au stat de vorbă cu soţia bărbatului, care a povestit că acesta plecase de dimineaţă până la fiul său, care locuieşte în zona CET, şi că în mod frecvent lumea din zonă traversa calea ferată prin locul respectiv pentru a ajunge către Medeea şi CET.

După accident, trenul de persoane şi-a continuat drumul spre Bucureşti, mai notează ziuaconstanta.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.