CNI a lansat procedura pentru găsirea constructorului viitoarei săli de sport de la Crevedia

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Compania Națională de Investiții derulează, în această perioadă, licitația pentru atribuirea mai multor contracte aferente construirii unor săli de sport, în diferite județe. În acest lot intră și sala de sport de la Crevedia, investiție a cărei valoare este estimată la 3.136.454,00 lei, fără TVA.

Demersurile au început în urmă cu aproximativ un an, când Primăria comunei dâmbovițene Crevedia a depus la CNI proiectul pentru sala de sport. La acel moment, astfel de proiecte mai veniseră, din județ, doar de la  Mănești și Șotânga, informa Primăria localității Crevedia.

Pentru realizarea acesteia, tot cu un an în urmă, autoritățile au cedat, către Compania Națională de Investiții, un teren de aproape 3.000 de metri pătrați, administrația locală luându-și angajamentul, totodată, tot printr-o hotărâre de Consiliu Local, să asigure finanțarea cheltuielilor pentru racordurile obiectivului la utilități (energie electrică, apă, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.).

Potrivit anunțului din SICAP, termenul limită pentru depunerea ofertelor este 4 martie 2019.

Sala va avea un regim de înălțime P+1, cu primul nivel dedicat sportivilor și activităților sportive, iar etajul amenajat pentru spectatori.

Aceasta va fi dimensionată astfel încât să poată fi utilizată pentru mai multe discipline sportive, precum baschet, tenis sau volei.

Sala poate fi utilizată și pentru activități non-sportive, de genul celor culturale sau recreative.

Foto cu caracter ilustrativ

 

Image