Image

Mama unui elev cu probleme psihice reclamă că acesta ar fi fost agresat sexual de patru colegi, în incinta liceului

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Mama unui elev în clasa a IX-a a Liceului "Rulmentul" din Alexandria a depus o plângere la Poliţia din Teleorman, în care reclamă faptul că patru colegi de liceu ai fiului ei, în vârstă de 15 ani, cu probleme psihice, perversiuni sexuale.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, Teodora Dragole, a declarat că s-a întocmit un dosar penal pentru agresiune sexuală. „Mama copilului a sesizat că fiul ei, în vârstă de 15 ani, elev în clasa a noua la un liceu din Alexandria ar fi fost agresat sexual de mai mulţi colegi. Nu se ştie dacă asta s-a întâmplat o singură dată sau în mod repetat, aceste aspecte se vor clarifica în urma cercetărilor. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii de agresiune sexuală, urmând a se propune soluţie prin Parchet”, a spus Dragole, citată de Mediafax.

Și Inspectoratul Școlar a anunțat că  a început o anchetă în acest caz.

„M-a anunţat şi pe mine directoarea liceului, se pare că e o anchetă în desfăşurare, părinţii ar fi depus plângere la poliţie. Se zice că s-a întâmplat, că nu avem acum nicio certitudine, dar că s-a întâmplat în perioada februarie-martie. Plângerea s-a făcut şi la poliţie, merg cu colegii mei într-o anchetă la liceu, poliţia desfăşoară propria anchetă, a descărcat filmări, pe care le-a predat liceul. Liceul are camere de supraveghere. În acelaşi timp, noi sperăm că nu este aşa pentru că este un copil cu probleme. Să sperăm că lucrurile nu se adeveresc", a spus şeful Inspectoratului Şcolar Teleorman, pentru sursa citată.

 

 

 

Image
Image