Luni, 15 Mai 2017 11:36

VIDEO | Armata a făcut spectacol la Ploieşti Airshow 2017, unde a adus un elicopter şi trei avioane de vânătoare

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Desfăşurat duminică, în ziua de rezervă planificată de organizatori, după ce vremea nu a fost favorabilă sâmbătă, Ploieşti Airshow 2017 a strâns, pe aerodromul din Strejnic, un număr mare de vizitatori. Spectatorii au avut parte de câteva surprize, oferite de Armata Română, care în acest an a participat cu trei avioane de vânătoare şi un elicopter, dar şi de Hawks of Romania, care au pus în scenă un spectacol aerian însoţit de efecte pirotehnice.

Spectacolul pirotehnic a fost şi motivul pentru care, în 2017, organizatprii au încercat ca evenimentul să se desfăşoare seara, însă condiţiile meteo au dat un pic peste cap programul. Chiar şi aşa, spectacolul de duminică a fost unul pe cinste, care a inclus mai multe numere de acrobaţii cu avioane şi planoare şi două momente inedite pregătite de echipa de paraşutişti.

La eveniment au participat «Hawks of Romania» - formaţia de înaltă acrobaţie aeriană a Aeroclubului României ce evoluează cu avioane Extra 300; «White Wings» - formaţia de acrobaţie cu planorul a Aeroclubului României; «The Pelicans» - formaţia de zboruri demonstrative cu avioane ultrauşoare a Aeroclubului României; «Blue Wings» - echipa de paraşutism - lucru relativ pe cupolă a Aeroclubului României; Şcoala Superioară de Aviaţie Civilă - cu avioane Cessna 172 şi elicoptere; Institutul Naţional de Cercetări Aero-Spaţiale - cu avioane BN 2 şi Beechcraft; şi un singur membru al echipei de acrobaţii «Iacării Acrobaţi», care a reuşit, chiar şi de unul singur, să încânte audienţa.

Vezi mai jos VIDEO şi GALERIE FOTO de la Ploieşti Airshow 2017!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.