Duminică, 01 Iulie 2018 13:38

GALERIE FOTO | Spectacol pe Hipodromul Ploieşti, unde s-a atins un nou record de asistenţă

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Programul bogat al reuniunii hipice de duminică, ce a oferit curse oficiale de galop, dar şi curse de trap şi de ponei, a adus câteva mii de spectatori în tribunele Hipodromului Ploieşti. Tribunele au fost arhipline, locurile de parcare n-au ajuns pentru toţi şoferii - mulţi fiind nevoiţi să parcheze pe Bulevardul Bucureşti, în benzinăria din zonă, în staţia TCE sau pe străzile din spatele complexului hipic - iar reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal spun că putem vorbi despre un record de asistenţă, acesta fiind cel mai mare număr de spectatori înregistrat de la redeschiderea Hipodromului Ploieşti.

Atracţia principală a fost cursa de galop contând pentru Marele Premiu oferit de Şeicul Mansoor Bin Zayed al Nahyan, parte din programul Wathba Stallions Cup, cursă organizată de CSM Ploieşti în colaborare cu Asociaţia Română a Calului Arab de Curse și Federația Hipică Română.

Foarte atractivă s-a dovedit şi cursa de ponei. Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite în România a fost prezent, duminică, pe Hipodromul Ploieşti, unde a premiat câştigătorii, alături de reprezentanţii şeicului. Acesta a invitat două dintre concurentele de la cursa de ponei să participe la o cursă oficială care va avea loc în Emiratele Arabe.

Citiţi luni pe Telegrama.ro mai multe detalii despre reuniunea hipică!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.