Vineri, 14 Septembrie 2018 20:00

GALERIE FOTO şi VIDEO | A început Sinaia Forever. Vezi aici toate detaliile despre festivalul din 2018!

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ediţia din 2018 a festivalului Sinaia Forever a debutat vineri seară în staţiunea de pe Valea Prahovei. În anul centenarului Marii Uniri, festivalul, devenit unul dintre cele mai importante evenimente în calendarul cultural al judeţului, sărbătoreşte România şi românismul, cu gândul la cei 100 de ani trecuţi dar mai ales la următorii 100 de ani, a anunţat primarul oraşului, Sinaia, Vlad Oprea.

Bulevardul Carol I a fost invadat de mii de localnici şi turişti, încă de vineri după-amiază, petrecăreţii vizitând cu interes standurile de produse tradiţionale, dulciuri, struguri şi must, dar şi corturile de alimentaţie publică. Programul oficial a debutat cu parada de deschidere a evenimentului, organizată la ora 18.30, iar după o nouă tură pe bulevard petrecăreţii se pot îndrepta spre oricare dintre multiplele scene amplasate în centrul oraşului. Primarul Vlad Oprea a prezentat pentru Telegrama principalele puncte de atracţie din acest an şi a invitat la Sinaia Forever "toţi românii care iubesc ţara şi vor să facă ceva bun". Vedeţi mai jos VIDEO cu declaraţia integrală!

Pe scena principală de la Sinaia Forever 2018 vor urca, în serile de vineri şi sâmbătă, Carla's Dreams, Robin and the Backstabbers, Bere Gratis & Gheorghe Zamfir, The Motans sau The Mono Jacks. Vezi AICI programul complet!

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.