Miercuri, 13 Februarie 2019 12:21

Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov a participat cu 1,68 la admiterea la liceu și a abandonat școala în clasa a IX-a

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul femeii care s-a dat drept medic ginecolog și a lucrat vreme de 10 ani, pe baza unor contracte de voluntariat, la Spitalul Județean Ilfov.

După ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a confirmat, marți, că „diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”, jurnaliștii de la Libertatea au publicat informații furnizate de Ministerul Educației, cu privire la trecutul așa-zisului ginecolog Raluca Bârsan. Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și a abandonat definitiv Școala de Arte și Meserii "Unirea" în clasa a IX-a, dezvăluie Libertatea.

Bârsan nu a susținut examenul de Capacitate de la finalul clasei a VIII-a, în 2003, când a terminat gimnaziul și a  A ajuns la Școala de Arte și Meserii, de unde s-a retras în clasa a IX-a Media ei pe clasele V-VIII era de 6,72. În acea perioadă, pentru admiterea la liceu ponderea examenului de capacitate era de 75%, față de 25% media gimnaziului. Astfel, Raluca Bîrsan a obținut o medie generală de doar 1,68 la admiterea în liceu și a fost repartizată la un grup școlar industrial, Unirea, una dintre cele mai slabe școli din Capitală, la o clasă cu profil electromecanic. „De acolo s-a retras în clasa a IX-a, când dispare din statistica Ministerului Educației”, a comunicat o sursă oficială pentru Libertatea.

Citiți și: Reacția Spitalului Județean Ilfov la dezvăluirile privind un medic fals care ar profesa acolo de 10 ani: "Până la proba contrarie, documentele atestă că doamna este medic”

Sursa foto: libertatea.ro

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.