Vineri, 15 Februarie 2019 08:50

Falsul medic ginecolog de la SJU Ilfov a fost în sălile de operație și la nașteri din trei clinici private

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Roxana Dragu, şefa de secţie de la Spitalul de Urgenţă Ilfov, a operat naşteri prin cezariană şi la cele mai mari reţele de clinici private din ţară: Sanador, Regina Maria şi MedLife. Într-un nou episod al investigației pe acest subiect, publicat de Libertatea, jurnaliștii scriu cum Raluca Bîrsan, falsul ginecolog cu doar 9 clase de şcoală, era nedespărţită de protectoarea sa, iar Dragu a luat-o cu ea la operaţii şi în afara spitalului public.

Potrivit Libertatea, doar Sanador a admis că „în ultimii 5 ani, dr. Dragu a avut un număr de 5 intervenţii în Spitalul Clinic Sanador” şi că Raluca Bîrsan a fost în sala de operaţii la naşteri. „La solicitarea dr. Dragu, doamna Bîrsan a asistat în mod exclusiv didactic, «fără rol activ», la intervenţiile efectuate”, a specificat Sanador, la solicitarea sursei citate.

Reprezentanții celorlalte două rețele de clinici private au admis, deocamdată, doar că dr. Dragu  a operat câtev paciente ale lor, dar nu și prezența Ralucăi Bîrsan, justificând că încă nu au putut verifica foile de observație.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.