Vineri, 15 Februarie 2019 13:06

Un bărbat este acuzat că ar face pe dentistul, la Vălenii de Munte

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noi suspiciuni privind falși medici care și-ar derula activitatea în România ies la iveală. Unul dintre cazuri ar fi la Vălenii de Munte.

Potrivit stirileprotv.ro, un bărbat din Republica Moldova, care ar deține un cabinet la Vălenii de Munte, ar face și pe medicul, deși nu are pregătirea necesară. Sursa citată invocă mărturiile a doi pacienți care ar fi fost tratați de individul respectiv.

“S-a recomandat ca fiind medic stomatolog... Toate procedurile au fost 5.000 de lei, dar nu am primit factură, nici chitanţă, nici bon. Au fost bani la negru. Am aflat că este tehnician în Republica Moldova şi nu ar avea drept să practice în România. Toată lumea de acolo îl trata ca pe “domnul doctor”, doar că la intrarea în instituţie nu era diploma lui”, spune unul dintre pacienții care ar fi fost tratați de falsul medic.

“Eu sunt administrator... Sub supravegherea mea s-au făcut lucrări, dar nu sunt... Sunt administrator, administrez”, a spus bărbatul împotriva căruia se îndreaptă acuzațiile, pentru Știrile Pro Tv.

Într-un răspuns pentru aceeași sursă, reprezentanţii Colegiului Medicilor Dentiști din Prahova au precizat că face verificări în acest caz și susțin că bărbatul acuzat că se recomandă drept medic stomatolog are calitatea de asociat al societăţii cu sediul secundar în Vălenii de Munte, dar nu şi calitatea de medic. "Dacă se confirmă că a practicat nelegal medicina dentară vom sesiza organele judiciare”, au spus reprezentanții CMDR.

Telegrama de Prahova a solicitat, de asemenea, un punct de vedere conducerii Colegiului Medicilor din România, cu privire la cazul apărut la Vălenii de Munte, pe care îl vom publicat de îndată ce ne va fi transmis.

Foto cu caracter ilustrativ

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.