Vineri, 15 Februarie 2019 21:16

Precizările oficiale ale Colegiului Medicilor Dentiști Prahova cu privire la bărbatul care s-ar da drept stomatolog la Vălenii de Munte

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Colegiul Medicilor Dentiști Prahova a răspuns, vineri, la solicitarea transmisă de Telegrama de Prahova, cu privire la cazul bărbatului acuzat de pacienți că ar activa ca stomatolog la Vălenii de Munte, deși nu are studii care să-i permită să practice această meserie. CMD Prahova a precizat că persoana respectivă este asociat al unui cabinet medical cu sediul secundar în Vălenii de Munte și că nu are calitatea de medic. Sursa citată menționează că nu a primit sesizări de la pacienți, cum că bărbatul ar fi efectuat activități de medicină dentară, dar că efectuează verificări în acest sens, împreună cu Direcția de Sănătate Publică  Prahova, ca urmare a dezvăluirilor din presă, iar în cazul în care se va constata că individul a practicat ilegal medicina vor fi sesizate organele judiciare.

Citiți și:  Un bărbat este acuzat că ar face pe dentistul, la Vălenii de Munte

IJP Prahova a confirmat, însă, chiar din cursul acestei zile, că în cazul de față se fac deja cercetări, sub coordonarea unui procuror, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de exercitare fără drept a unei profesii sau activități.

Citiți și: Poliția face cercetări în cazul presupusului fals medic dentist de la Vălenii de Munte

Potrivit informațiilor găsite în mediul on-line, societatea la care face referire Colegiul Medicilor Dentiști ar fi înregistrată în Sectorul 6 din București, din ianuarie 2012, și ar deține un cabinet medical la Popești-Leordeni, în județul Ilfov.

În ceea ce privește baza de date disponibilă on-line a Colegiului Medicilor Dentiști, interogarea acesteia, după numele indicat de forul amintit, în răspunsul prezentat mai sus, nu returnează niciun rezultat.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.