Luni, 25 Martie 2019 13:28

Metode inovatoare de tratare a autismului prezentate la Cluj

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urmă cu 4 ani, Daniela Man, o mămică din România al cărei copil era diagnosticat cu o formă severă de autism, a reușit să plece în străinătate, în încercarea de a-l face bine. Copilul nu vorbea deloc și nu accepta să mănânce decât două alimente. Daniela Man a descoperit în străinătate că această afecțiune poate fi tratată și cu ajutorul unei diete specifice. La doar 7 zile după implementarea dietei specifice, copilul a început să vorbească, deși până atunci era non-verbal, iar ședințele de logopedie nu dăduseră rezultate. După implementarea diverselor intervenții biomedicale și cu ajutorul dietei, copilul este azi mult mai bine, vesel și cu un limbaj în continuă dezvoltare, scrie ziardecluj.ro.
Daniela Man este azi nutriționist și membru al Uniunii Practicienilor de Terapie Alternativă și Complementară din România, consiliază familii din lumea întreagă și prin “Asociaţia Generaţia Salvată” înființată de ea oferă sprijin celor care au nevoie de ajutor în lupta cu efectele tulburărilor din spectrul autist. Datorită evoluției spectaculoase a copilului său, Daniela Man și-a propus ca în fiecare an să aducă la Cluj-Napoca medici, cercetători și specialiști de renume mondial care să prezinte informații neprețuite într-o conferință internațională.
Astfel anul acesta Clujul găzduiește în perioada 12-14 aprilie, pentru pentru a doua oară, Conferința Internațională de Cercetare și Tratare a Autismului prin Metode Biomedicale. Profesioniști de top în domeniu vor asigura participanților conferinței pașii esențiali și imediați pentru o abordare bazată pe dovezi științifice. S-a demonstrat că acești copii suferă de cauze biologice care pot fi tratate și este extrem de importantă implementarea unei abordări integrative a autismului. Această abordare implică modificarea alimentației, sprijin în procesul de metilare, detoxifiere, ori curățarea mediului înconjurător. Această conferință de 3 zile demonstrează modul în care implementarea unei abordări integrative a autismului poate ușura condițiile medicale și simptomele comportamentale comune la copiii și adulții cu tulburări de spectru autist.
Foto cu caracter ilustrativ.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.