fbpx

Cadouri corporate, o idee genială și avantajele ei

Cadouri corporate, o idee genială și avantajele ei

Image
Image

Mai mult ca sigur, perioada sărbătorilor de iarnă, care se apropie vertiginos, este una dintre cele mai iubite din an, moment în care regăsim cu toții, adulți și copii, bucuria de a oferi și de a primi cadouri.
Pentru un om de afaceri, patron, sau șef, această perioadă este una extrem de aglomerată, marcată de bilanțuri finale și de planificarea acțiunilor viitoare. Este ocazia în care dorim să facem cadouri celor dragi, familiei în special, dar și celor care ne sunt alături pe tot parcursul anului: colaboratorilor, clienților fideli, angajaților și partenerilor de afaceri.

Timpul înseamnă bani, iar pentru a economisi această valoroasă valută forte, există cadouri corporate, la un click distanță

Nu lăsa lipsa timpului și graba pentru a rezolva toate problemele din firmă să te împiedice să-ți exprimi recunoștința față de angajați, sau față de toți colaboratorii care ți-au fost alături, față de partenerii de afaceri și față de clienții fideli, prin efortul cărora ți-ai atins obiectivele anului care se încheie. Un adevărat lider știe cum și de ce să o facă! Crăciunul este cel mai bun moment să dăruiești, să-ți demonstrezi aprecierea și să le recunoști contribuția.

Coșurile cadou de Crăciun au intrat recent în trendul cadourilor pe care românii le oferă în perioada sărbătorilor de iarnă, deși sticlele de băuturi rafinate, alături de produse gourmet au fost mereu prezente în pachetele de sub brad. Oferta actuală, extrem de diversificată pe site-uri precum boutiquecadeaux.ro, simplifică extrem de mult efortul depus pentru achiziționarea acestor produse. Ele pot reprezenta soluția care te scoate din dificultate atunci când nu ai timpul necesar, sau nu cunoști cu precizie gusturile celor căruia îi este destinat, având posibilitatea de a opta pentru coșuri cadou de lux, personalizate după preferințe, ambalate și cu posibilitatea de livrare directă la destinatar.

De ce coșurile cadou de Crăciun sunt alegerea ideală?

Un cadou întotdeauna apreciat 

Uneori îți lipsește inspirația pentru a oferi cadouri etichetate drept originale și utile, care să iasă din banal și să trezească interesul celor mai pretențioși. Un coș cadou, care conține o băutură fină și un produs rar, din categoria gourmet, va fi considerat din start ca fiind diferit, așadar special. În plus, nu poți plictisi, vei avea posibilitatea să alegi în fiecare an alte produse, fără frica de a te repeta.

Mesajul din spatele gestului

Coșurile cadou reprezintă un adevărat clasic atunci când se tratează de recunoașterea muncii angajaților și a clienților celor mai fideli. Gestul simbolic de a oferi produse alimentare din categoria gourmet și băuturi dintre cele mai rafinate, sugerează dorința de prosperitate și bunăstare pe care o proiectăm asupra lor, iar abundența și varietatea conținutului coșului sunt esențiale pentru ca buna ta intenție să fie interpretată ca atare.

Ambalare de lux, pentru un conținut excepțional

Ideea unui ambalaj pe măsura cadoului este tot mai importantă, mai ales atunci când este vorba despre relații formale, precum sunt cele de afaceri. În acest caz, forma și aspectul ambalajului unui cadou de Crăciun este fundamental, această sărbătoare fiind în sine o demonstrație de extravaganță și lux.

Un astfel de cadou, cu produse de lux și un ambalaj pe măsură este dovada cea mai autentică a aprecierii pe care i-o porți destinatarului!

Sursa foto Pixabay.com

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.