VIDEO | Caravana cu personaje de poveste, cadoul de 1 Iunie al Teatrului "Toma Caragiu", pentru copiii din Ploiești

VIDEO | Caravana cu personaje de poveste, cadoul de 1 Iunie al Teatrului "Toma Caragiu", pentru copiii din Ploiești

Ziua Copilului este, anul acesta, una cu adevărat specială, în contextul restricțiilor din ultima perioadă. pentru actorii teatrului ploieștean, este prima întâlnire, după multă vreme, cu cei mai mici dintre spectatori. Așa că echipa s-a gândit să o facă într-adevăr de neuitat.

Prin urmare, astăzi, de la ora 11.00, va străbate Ploieștiului într-o caravană multicoloră, prilejuind revederea celor mici cu cele mai îndrăgite personaje din spectacolele Teatrului "Imaginario".

"Ziua de 1 iunie, Ziua Internațională a Copilului, înseamnă și reîntâlnirea cu publicul pentru Teatrul «Toma Caragiu» din Ploiești. Și pentru că normele de răspândire a coronavirusului încă impun anumite restricții, colectivul Teatrului din Ploiești a găsit o modalitate extraordinară de a-i bucura pe micii spectatori. Astfel, personajele din universul Teatrului de Animatie «Imaginario» pornesc într-o călătorie menită să aducă zâmbete și voie bună în tot Ploieștiul. Luni, 1 iunie, începând cu ora 11.00, vă puteți întâlni pe străzile orașului cu cei mai îndrăgiți eroi din spectacolele Teatrului «Imaginario», aflați la bordul caravanei multicolore care răspândește muzică și veselie", a anunțat viceprimarul Mihai Ganea. 

Caravana va străbate orașul între 11.00 și 13.00, respectiv între 17.00 și 19.00, pe traseul Teatrul Toma Caragiu (sala mare) - Gara de Sud - Bd. Republicii- Mc Donald's Nord- Zona Castor- Șoseaua Vestului - Gara de Vest - B-dul Mărășesti- Cartier Mihai Bravu - Teatrul Toma Caragiu.

 

Sursa foto: Teatrul "Toma Caragiu"

Image
Image
Image
Image