Garden Party, proiectul inedit lansat de Teatrul "Toma Caragiu" la aniversarea a 70 de ani de existență

Teatrul ploieștean “Toma Caragiu” este una dintre cele mai solicitate instituții de spectacol din municipiu, cu producții artistice pentru toate vârstele și preferințele, realizate în cadrul secțiilor Dramă, Teatrul de revistă Majestic și Teatrul de Animație pentru copii și tineret “Imaginario”. Anul acesta, instituția aniversează 70 de ani de existență și a pregătit surprize de proporții pentru public.

"Ne dorim ca acesta să devină un eveniment de tradiție, cel mai important eveneiment monden al comunității locale, un eveniment de socializare, care să inspire și care să te ducă cu gândul la libertate. Tocmai de aceea ne-am gândit să-l organizăm într-un spațiu liber", a declarat Mihaela Rus, directorul Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești.

Este vorba în primul rând de Garden Party, un eveniment organizat în premieră la Ploiești, care va avea loc la Complexul Hipodrom în data de 31 mai și la care vor fi invitați speciali, demonstrații ecverste, muzică live. „Cel mai probabil, prezentatorul acestui eveniment va fi Cătălin Măruță”, a dezvăluit directorul teatrului Mihaela Rus, contactată telefonic de vedetă, din întâmplare, chiar în timpul conferinței de presă, la care au participat și viceprimarul Ploieștiului, Cristian Mihai Ganea, alături de partenerul de eveniment Lucian Rădulescu, directorul Hipodromului.

 

 

Image
Image
Image