3 motive pentru care Florin Trans este o firmă de închirieri microbuze foarte apreciată

3 motive pentru care Florin Trans este o firmă de închirieri microbuze foarte apreciată

Florin Trans este o companie care realizează transportul persoanelor în funcţie de traseul acestora utilizând autocare şi microbuze moderne. Sunt mai multe motive pentru care un număr mare de persoane recomandă această firmă de inchirieri microbuze.

1 Preţuri avantajoase

Raportul calitate preţ este foarte important şi numeroase persoane aleg să lucreze cu Florin Trans datorită preţurilor mici raportate la calitatea serviciilor oferite. Pentru că microbuzele sunt moderne şi sunt dotate special pentru o călătorie confortabilă şi în siguranţă, dar şi pentru că şoferii sunt flexibili şi personalul de la relaţii cu clienţii este mereu gata să ofere soluţii, foarte mulţi clienţi aleg să revină periodic şi să închirieze microbuzele de aici ori de câte ori au nevoie.

2 Soluţii flexibile

Un alt aspect la fel de important este flexibilitatea oferită de Florin Trans. În momentul în care grupurile pe care trebuie să le transporte sunt mari şi nu încap într-un microbuz, compania va oferi mai multe soluţii. Una dintre ele este reprezentată de inchirieri autocare, iar altă variantă este aceea de a închiria mai multe microbuze. Desigur, costurile pentru închirierea unui autocar sunt mai mici decât cele pentru închirierea mai multor microbuze, însă decizia aparţine clientului.

3 Fără costuri ascunse

Florin Trans are servicii caracterizate de transparentă. Prin urmare, în momentul în care este semnat un contract, toate costurile sunt pe el şi nu există niciun cost ascuns. La finalul călătoriei, clientul nu va avea niciodată surpriză neplăcută de a descoperi că trebuie să plătească în plus, pentru mai multă benzină consumată sau pentru eventuale reparaţii ale maşinii închiriate, pentru că toate acestea nu sunt responsabilitatea clientului ci a firmei de închirieri.

Având în vedere toate aceste avantaje, este lesne de înţeles faptul că Florin Trans este una dintre cele mai apreciate companii care închiriază microbuze şi autocare cu şofer.

P

Image
Image
Image
Image