Calliope Ploiești, unul dintre cei mai importanți agenți economici din distribuția publicațiilor și a cărților, aniversează 30 de ani de la înființare

Calliope Ploiești, unul dintre cei mai importanți agenți economici din distribuția publicațiilor și a cărților, aniversează 30 de ani de la înființare

Se împlinesc 30 de ani de la momentul când, la data de 1 iulie 1990, în municipiul Ploiești lua ființă S.C. Calliope S.R.L., societate comercială cu capital integral românesc, unul dintre cei mai importanți agenți economici din distribuția publicațiilor și cărților.

"În prezent ne desfășurăm activitatea comercială în peste 100 de puncte de desfacere pe raza a trei județe – Prahova, Dâmbovița și Brașov, având în portofoliu colaborări cu zeci de edituri centrale și locale.

30 de ani în care am editat, în anumite perioade de timp, săptămânalul «Tinerama», cotidianele «Ziua – Ediția de Prahova» și «Șocul Cotidian».

30 de ani de participare la asigurarea dreptului la informație, accesului la cultură, libertății de exprimare.

30 de ani în care Calliope a devenit o a doua familie pentru câteva sute de tineri care s-au format profesional. Unii au rămas și reprezintă managementul actual al societății, alții și-au continuat activitatea în alte domenii, cu rezultate deosebite care ne-au dat  satisfacția de a-i fi avut, în timp, colegi.

30 de ani de perseverență și strădanii, de depășire a dificultăților inerente perioadelor de tranziție, de lucru în echipă, de dezvoltare și consolidare. În toți acești ani am  construit în comunitatea locală o veritabilă tradiție economică.

Acum, la ceas aniversar, gândurile și mulțumirile noastre se îndreaptă cu recunoștință către salariați, clienți și partenerii de afaceri, către toți cei care, la un moment sau altul, ne-au fost alături.  Le dorim, tuturor,  sănătate, perseverență și multe bucurii!" a transmis, la ceas aniversar, conducerea Calliope SRL.

 

Image
Image
Image