Coca Cola Ploiești anunță planuri de extindere a producției și crearea de noi locuri de muncă

Coca Cola Ploiești anunță planuri de extindere a producției și crearea de noi locuri de muncă

Managerii Coca Cola Ploiești au informat conducerea administrației locale că au în vedere extinderea producției la fabrica aflată la ieșirea din municipiu spre Târgoviște.

Informația a fost dezvăluită de primarul Adrian Dobre, după întâlnirea avută cu reprezentanții companiei, în care le-a prezentat acestora proiectele de infrastructură care i-ar putea încuraja să investească pentru dezvoltarea acetualei unități de producție.

"Am avut o întâlnire cu managerii Coca Cola Ploiești, care au în vedere, în viitorul apropiat, extinderea producției la fabrica din Ploiești, ceea ce presupune automat creșterea numărului de locuri de muncă dar și a traficului în zonă. Le-am explicat că am atras fonduri europene pentru finanțarea proiectului de modernizare a străzii Gh.Gr. Cantacuzino cu rol în fluidizarea traficului și facilitarea accesului în zonă. Vă reamintesc, că proiectul de modernizare a străzii Gh.Gr Cantacuzino presupune și lărgirea Podului Înalt la 4 benzi, reabilitarea tronsonului Șoseaua Vestului până la limita orașului, inclusiv construirea unui terminal multimodal. Obiectivul principal al proiectelor pe fonduri europene este dezvoltarea zonei de sud-vest prin fluidizarea traficului și facilitarea accesului pentru actualii și potențialii investitori", a scris Adrian Dobre pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook/ Adrian Dobre

 

Image
Image
Image