Pitești, Ploiești și Arad întâmpină platforma Stailer cu brațele deschise

Pitești, Ploiești și Arad întâmpină platforma Stailer cu brațele deschise
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Așa cum ne-a promis de fiecare dată, Stailer nu se oprește din a-și extinde în tot mai multe orașe serviciile pe care le oferă. Platforma a devenit un trend în industria de hair and beauty și tot mai multe persoane își doresc să se programeze prin intermediul ei la un salon.

Dacă anul trecut doar clujenii beneficiau de serviciile Stailer, acum nu mai puțin de 13 orașe din România se bucură de avantajele platformei. Cei care locuiesc în orașe precum Cluj, Iași, București, Craiova, Timișoara, Oradea, Brașov, Constanța, Sibiu, Bacău, iar de curând Arad, Pitești și Ploiești se pot programa la orice oră din zi sau din noapte la un salon, cu ajutorul platformei Stailer.

Stailer oferă beneficii, iar clienții sunt foarte mulțumiți

Popularitatea Stailer a crescut când oamenii început să aibă o problemă reală cu privire la imposibilitatea de a găsi un loc liber la saloanele de beauty. Probabilitatea de a găsi un loc liber în aceeași zi era una extrem de mică și, mai mult decât atât, programarea trebuia făcută cu o săptămână înainte. Așa că Stailer a apărut la fix să rezolve această problemă.

Cu ajutorul ei programările sunt posibile exclusiv online, în mai puțin de 5 minute, la orice barber shop in Ploiesti sau din celelalte orașe, chiar în aceeași zi, fără a fi condiționați de absolut nimic. Pot alege online ora, data și salonul dorit, fără a mai aștepta să găsească stilistul un loc liber și pentru el. Cu Stailer programările au devenit mult mai ușoare și mai eficiente.

În plus, platforma nu se adresează unui public țintă, ci tuturor celor care au nevoie de un serviciu din industria beauty, deci cu Stailer se pot programa atât bărbații, cât și femeile, în egală măsură.

Găsesc aici o întreagă listă de servicii precum cele de tuns, vopsit, make-up, epilat, manichiură și pedichiură, masaje de relaxare, tratamente faciale și multe altele. În plus, toate sunt de calitate premium pentru că în cadrul saloanelor profesează oameni cu experiență vastă în domeniu, care sunt la curent cu noile tehnici.

Cum te poți programa cu Stailer în mai puțin de 5 minute

Este foarte simplu. Accesezi platforma, cauți serviciul dorit, la data și ora dorite și obții lista saloanelor de coafura din Ploiesti sau din alt oraș, alegi ceea ce ai nevoie și te programezi. Pe Stailer ai toate detaliile necesare pentru ca tu să iei o decizie bună: fotografii din saloane, fotografii cu look-uri reușite și coafuri, prețul și durata serviciului, locația exactă prin Google Maps și, nu în ultimul rând, recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer și ce experiență au avut. Cu astfel de detalii îți va fi mult mai simplu să te programezi.

Cireașa de pe tort este că poți accesa platforma indiferent dacă ai sau nu cont, fără a ți se percepe vreun cost. Este 100% gratuită și te poți programa cu ea ori de câte ori ai nevoie. Poți opta totuși să îți faci un cont pentru că este mult mai avantajos.

Pentru cei care vor să încerce această experiență pot descărca aplicația din App Store sau Google Play, iar pe pagina de Facebook pot fi la curent cu toate noutățile.

Date de contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Image