4 medalii obținute de elevii Colegiului „I.L. Caragiale” Ploiești la Romanian Master of Informatics 2023

4 medalii obținute de elevii Colegiului „I.L. Caragiale” Ploiești la Romanian Master of Informatics 2023
Echipa Colegiului „I.L. Caragiale” Ploiești a obținut patru medalii la competiția internațională de programare Romanian Master of Informatics 2023 (Foto: Centrul Județean de Excelență Prahova)
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Echipa infO(1) a Colegiului Național „Ion Luca Caragiale” Ploiești s-a întors cu patru medalii de la ediția 2023 a competiției Romanian Master of Informatics.

Componenții echipei de informatică a colegiului ploieștean au obținut două medalii de aur, una de argint și una de bronz la competiția internațională de programare din acest an, a anunțat Centrul Județean de Excelență Prahova. Trei dintre medaliați sunt incluși și în lotul național de informatică, mai arată sursa citată.

Astfel, Alexandru Dobleagă și Ștefan Savu au câștigat medalii de aur la Romanian Master of Informatics 2023, Iulian Arsenoiu a obținut o medalie de argint, iar Dumitru Alexandru una de bronz. Din echipa Colegiului Național „I.L. Caragiale” Ploiești au mai făcut parte Sebastian Predescu, Alexia Apostolache, Mihai Popa și Filip Tudose.

4 medalii pentru echipa Colegiului „Caragiale” Ploiești la RMI 2023

„Echipa InfO(1) - CN Ion Luca Caragiale- a avut și anul acesta reprezentanți la concursul international de programare Romanian Master of Informatics 2023. Rezultatele vin sa rasplătească efortul lor susținut!
Medalie de Aur - Alexandru Dobleaga - Lot național
Medalie de Aur -Stefan Savu - Lot Național
Medalie de Argint -Iulian Arsenoiu - Lot național
Medalie de Bronz -Dumitru Alexandru
Predescu Sebastian
Apostolache Alexia
Popa Mihai
Tudose Filip
Felicitări!!”, a fost mesajul publicat de Centrul Județean de Excelență Prahova.

Image