Aproape 4.000 de subofițeri și maiștri militari au fost pregătiți la Boldești-Scăeni, în cei 33 de ani de existență a Școlii de Pompieri

Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu" Boldeşti-Scăeni a împlinit, zilele trecute, 33 de ani de la înființare. La evenimentul desfăşurat  cu acest prilej la sediul instituţiei de învăţământ, gazdele - cadrele didactice şi elevi -  s-au bucurat de prezenţa foştilor comandanţi şi ofiţeri ai şcolii. „Cariera mea profesională se identifică cu existenţa acestei şcoli şi sunt sigur că acest lucru este valabil şi pentru mulţi dintre colegii mei aflaţi astăzi alături de noi”, a declarat, în cadrul ceremoniei, colonel Ioan-Cristian Constantin, comandantul şcolii, care le-a  împărtăşit numerosului auditoriu impresii din anii petrecuţi în această instituţie.

Pe parcursul celor 33 de ani de existenţă, şcoala a pregătit un număr de 3.531 de subofiţeri şi un număr de 454 maiştri militari.

De asemenea, şcoala a asigurat formarea continuă a 5.808 de cadre din  cadrul Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă şi alte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne prin dezvoltarea competenţelor profesionale deja dobândite.

Image
Image
Image