Ce vrei să ajungi când vei fi mare? Seminar de orientare în carieră, pentru elevi și studenți, săptămâna viitoare, la Ploiești

ARILOG - Asociația Română de Logistică, în parteneriat cu Asociația Un Strop De Fericire, organizează pe 6 martie, la Ploiești un seminar de orientare în carieră pentru elevi și studenți. Scopul este de a prezenta oportunitățile de dezvoltare personală și profesională oferite de domeniile Logistică și Supply Chain Management, care încep să se impună din ce în ce mai pregnant în organizațiile publice și private din România.

Seminarul își propune să ofere o perspectivă practică asupra dezvoltării unei viitoare cariere în domeniu.

Acțiunea, organizată cu sprijinul Bibliotecii "Nicolae Iorga" din Ploiești, va avea loc miercuri, 6 martie, începând cu ora 13.30, la sala "Mara Unire" a Palatului Culturii.

Prezentările vor fi susținute de profesioniști cu o experiență de cel puțin 20 de ani în domeniile logistică, producție, transport, supply chain management, IT&C, consultanță. Vorbitorii vor prezenta si programele de practică sau intersnhip disponibile în companiile pe care le reprezintă.

Vor lua cuvântul Adriana Pălășan - Managing Partner, Supply Chain Management Center și Vicepreședinte ARILOG, Florin Ioan - District Manager, Expeditors și Vicepreședinte ARILOG, Decebal Popescu - Consultant, Alexandru Panait - Branch Manager Forwarding and Transport, Mainfreight Romania, Florin Genet - Supply Chain Manager, Federal Mogul România.

Înscrierile se pot face aici.

 

Image
Image
Image