Duminică, 02 Iulie 2017 14:43

SEMIMARATONUL BUCURIEI revine la Urlați pe 30 septembrie. Ce surprize pregătesc organizatorii

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asociația Start Now vă anunță un nou prilej “să urlați de veselie''. Pe 30 septembrie va avea loc a doua ediție a SemiMaratonului Bucuriei. "Continuăm susținerea unei cauze sociale prin fondurile strânse în urma proiectului. Componenta socială a acestei ediții este reprezentată de faptul că vom participa la dotarea cu echipament sportiv a sălilor de sport de la Liceul Brâncoveanu Vodă și de la Școala Generală nr. 2 din Urlați. Evenimentul susține practicarea sportului alături de familie și de prieteni, garantând o porție serioasă de sănătate și de BUCURIE", spun organizatorii, care se bucură și de sprijinul Primăriei Urlați.

Traseele de alergare îmbină peisajul dealurilor pline de podgorii cu istoria conacelor boierești, iar după linia de finish gustul tomnatic al mustului proaspăt va răsplăti efortul depus de concurenți. Începând cu ora 17.00, toți participanții sunt invitați la o petrecere pe cinste, printre vii.

Startul înscrierilor a fost dat sâmbătă, pe 1 iulie, odată cu lansarea site-ului dedicat evenimentului, www.runtourlati.ro. 

La ediția din 2016 a evenimentului au luat parte în jur de 500 de persoane, iar cu o parte din fondurile strânse s-a reușit construirea unu teren de sport pentru copiii de la Centrul de Zi - Sfântul Stelian, din Urlați.

Se vor organiza următoarele probe de alergare:

- Semimaraton 21,5 km;

- Cros 10.8 km;

- Cursa familiei - 800 m

Cursele Copiilor (taxa 0):

De la 3 la 5 ani – 200m

De la 5 la 8 ani – 400m

De la 8 la 10 ani – 600m

De la 10 la 13 ani – 800m

De la 13 la 16 ani – 1000m

Și în acest an va avea loc cursa fotoliilor rulante (3 km), având alături Fundația Motivation și Asociația Roțile Schimbării.

"Intenționăm ca acest eveniment să devină o tradiție nu doar pentru Orașul Urlați, ci pentru întreg județul, promovând, în fața alergătorilor veniți din toată țara, atât sportul, ci și zona viticolă a Prahovei. Ne dorim, de asemenea, să transformăm Semimaratonul Bucuriei într-o sărbătoare a orașului Urlați, atât pentru localnici, cât și pentru participanți, pentru că zona este una deosebită și merită toată atenția, atât din punct de vedere sportiv, cât și turistic", mai spun organizatorii evenimentului.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.