Luni, 25 Septembrie 2017 14:24

Un tânăr actor din Ploieşti are nevoie de sprijinul nostru în lupta cu leucemia

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alin Georgescu, un tânăr în vârstă de 26 de ani din Ploieşti, student la Teatrologie şi fost membru al unor trupe de teatru din municipiu, are nevoie de ajutor pentru un costisitor tratament medical şi un transplant care să îi salveze viaţa. Ploieşteanul a fost diagnosticat în această primăvară cu o formă gravă de leucemie, iar singura lui şansă este, potrivit părinţilor şi apropiaţilor, o operaţie foarte scumpă în Italia.

Alin ar urma să plece luna viitoare în Peninsulă, iar familia încearcă să strângă banii necesari pentru tratament şi transplant.

Apropiaţii au creat un site şi o pagină de Facebook în care oferă mai multe detalii despre cazul lui Alin.

Mai multe detalii găsiţi pe site-ul alaturidealin.ro!

"Alin are 26 de ani, este din Ploiești și în prezent studiază Teatrologie si Management Cultural la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu. Toti prietenii îl stiu ca fiind o fire optimista, vesela si gata oricand sa ajute. Caracterizat de altruism, perseverenta și dorinta de a invata si de a fi tot mai bun in tot ceea ce face, Alin a demonstrat ca nimic nu este imposibil daca iti doresti cu adevarat. Cea mai mare pasiune a lui este teatrul. Respira și expira teatru, tocmai de aceea, timp de 5 ani, a fost actor in echipa Centrului Dramatic Mythos din Ploiesti. Din noiembrie 2013 este voluntar in Asociatia Studentilor Europeni AEGEE Ploiesti, AEGEE fiind inca una dintre pasiunile lui, implicandu-se cu devotament in consolidarea Asociatiei, de-a lungul timpului fiind Vicepreședinte și Președinte.
A participat la peste 10 proiecte Erasmus+, mai întâi ca participant, apoi ca formator și organizator. Are atata planuri și energie incat nimic nu pare sa-l impiedice in a-si atinge toate visurile. Cu toate acestea, in luna mai a acestui an, ceea ce parea a fi o simplă raceala, în urma unor investigatii medicale, s-a dovedit a fi Leucemie acuta limfoblastica tipB, recent cu infiltrare neoplazica la nivel SNC – cu recomandare pentru tratament urgent și transplant in strainatate. Costurile se ridica la 250 000 euro. Bani absolut necesari pana la data de 9 octombrie!
Bani de care viața lui Alin depinde in intregime", povestesc apropiaţii.

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.