Joi, 07 Martie 2019 10:39

Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Jilava

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deţinutul, condamnat la 10 ani pentru tâlhărie şi având regim de detenţie semideschis, a evadat din penitenciaul Jilava joi dimineaţă, sărind gardurile împrejmuitoare.

Potrivit unui comunicat remis joi dimineaţa de purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bucureşti Jilava, comisar şef Cristian Erving Micu, în vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv: blocarea căilor de acces - posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Ilfov, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Ilfov, Poliţia de Frontieră, DGPMB, IPJ Călăraşi, precizeaza antena3.ro. 
Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele care au condus la producerea evenimentului.
Deţinutul are tatuaje pe umeri şi la momentul evadării purta geacă culoare maron, pantaloni tip jeans culoare maron şi pantofi sport tip adidas culoare neagră.
Autorităţile fac apel la cei care pot să ofere informaţii despre locul în care s-ar putea afla deţinutul să sune la 112 sau la Penitenciarul Jilava.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.