Vineri, 19 Aprilie 2019 15:35

PNL organizează o dezbatere publică privind poluarea din Ploieşti

Scris de 
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După consultarea publică organizată în această săptămână, vizând sistemul de sănătate, Partidul Naţional Liberal pregăteşte o nouă dezbatere pentru săptămâna viitoare, dedicată de data aceasta poluării din Ploieşti. Şi-au anunţat prezenţa mai mulţi lideri locali, dar şi un candidat la alegerile europarlamentare, ceea ce le oferă multor cârcotaşi ocazia să se întrebe, pe bună dreptate, dacă aceste dezbateri vor aduce vreun rezultat concret sau sunt mai degrabă o ocazie de transmitere a unor mesaje politice.

Anunţul oficial privind evenimentul organizat de PNL Prahova invită oamenii interesaţi la o dezbatere cu tema "Poluarea - Realităţi şi aşteptări pentru politicile de mediu în Europa". Dezbaterea va avea loc luni, 22 aprilie, de la ora 17.30, la Teatrul "Toma Caragiu" din Ploieşti.

La ea şi-au anunţat prezenţa europarlamentarul Adină Vălean, preşedintele Comisiei de mediu, sănătate publică şi siguranţă alimentară din Parlamentul European, deputaţii de Prahova Roberta Anastase şi Răzvan Prişcă şi primarul Ploieştiului, Adrian Dobre, de altfel preşedintele organizaţiei municipale de partid.

CITIŢI ŞI:

Primarul Ploieștiului a lansat o petiție on-line pentru viitorul spital municipal

Invitaţia la dezbatere a fost transmisă vineri, la o zi după ce PNL Prahova organizase, în aceeaşi sală, o dezbatere privind sistemul de sănătate, concentrată pe viitorul spital municipal din Ploieşti promis în campanie de Adrian Dobre.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.