Vineri, 10 Mai 2019 09:46

80 de voluntari s-au alăturat salvatorilor din cadrul ISU Prahova, în ultimii trei ani

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vineri, pe 10 mai, se împlinesc trei ani de la lansarea campaniei “Salvator din pasiune”, derulate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Obiectivul acesteia este de a crește responsabilizarea și implicarea civică în rezolvarea situațiilor de urgență.

Campania de recrutare și selectare a voluntarilor a fost derulată ulterior la nivel județean prin fiecare inspectorat pentru Situații de Urgență.

În Prahova, 80 de voluntari s-au alăturat salvatorilor din cadrul ISU. 

"La nivelul județului Prahova, sunt 80 de voluntari cu vârste cuprinse între 17 și 50 de ani, iar până la finalul anului echipa operațională va fi de peste 140 de voluntari care urmează în prezent cursuri de instruire. 4 din cei 80 de voluntari înscriși dețin abilități și competențe de paramedic", au anunțat reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență.

Voluntarii participă la misiunile de intervenție și prim ajutor calificat, la acţiunile de ajutor umanitar şi la cele de popularizare a mesajului preventiv.

"În numele inspectoratului dorim să ne manifestăm aprecierea pentru voluntarii, care prin implicare și responsabilitate dăruiesc semenilor exemple demne de urmat și să le spunem că suntem onorați pentru că fac parte din familia pompierilor prahoveni", le-au transmis reprezentanții ISU Prahova colegilor lor "salvatori din pasiune".

Sursa foto: ISU Prahova

 

   

1 comentariu

  • Link la comentariu Teodor Ioan gheorghe Marți, 14 Mai 2019 04:58 postat de Teodor Ioan gheorghe

    Cum pot sa ma înscriu și eu ca voluntar la isu Prahova îmi place sa ajut oamenii

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.