Miercuri, 05 Iunie 2019 13:52

Donații din partea Organizației PMP - Sector 6, pentru familiile greu încercate de la Sângeru

Scris de  Telegrama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Drama prin care trec locuitorii din comuna prahoveană Sângeru, după inundațiile cu care se confruntă de la finalul săptămânii trecute, a impresionat o țară întreagă. Printre cei care au venit în sprijinul prahovenilor greu înercați se numără și membrii organizației PMP - Sector 6, care au lansat campania umanitară "Din Suflet, pentru Sinistrați".

Ajutoarele au fost aduse la familiile afectate cu ajutorul colegilor PMP din Prahova.

Donațiile au constat în apă și alimente.

Campania de strângere de ajutoare pentru sinistrați continuă, iar cei care doresc să vină în spijinul famililor afectate pot aduce pot face alimente, apă plată, îmbrăcăminte, încălțăminte și produse de curățenie, de luni până vineri, în intervalul 11.00 - 19.00, la sediul din Cartierul Drumul Taberei, str. Bd. 1 Mai, nr. 43C, bl. C17, Sector 6. Detalii puteți obșine la numărul 0767.616.727.

Localitatea prahoveană Sângeru  a fost grav afectată de o viitură produsă, vineri seară, pe râul Cricovul Sărat. Din nefericire, dincolo de pagubele materiale, apa a luat, acolo, și patru vieți. Este vorba despre patru frați cu vârste între 9 luni și șase ani, trupul unuia dintre ei, un băiețele de numai doi anișori, nefiind găsit nici până acum.

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.