Joi, 06 Iunie 2019 14:06

VIDEO - Scurtmetrajul "Spuneți STOP poluării", realizat de elevii C. N. "I. L. Caragiale", câștigător al premiului I la Festivalul de film ecologic pentru elevi

Scris de  Andrei Costache
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Regia Autonomă de Servicii Publice Ploieşti a organizat, în perioada 15 mai - 5 iunie, a VI-a ediție a Festivalului de Film Ecologic pentru Elevi, tema din acest an fiind legată de poluarea aerului.

"Considerând creativitatea un element ce merită dezvoltat, am provocat elevii și profesorii coordonatori pentru realizarea filmelor participante în cadrul evenimentului care completează extracurricular imaginația oferind soluții la problematica actuală, vezi motto-ul Zilei Mondiale a Mediului - «Oprește poluarea aerului!»”, au explicat organizatorii.

Miercuri, în cadrul unui eveniment găzduit la sediul Teatrului pentru Copii și Tineret "Imaginario", au fost anunțați câștigătorii.

Premiul I a revenit, anul acesta, scurtmetrajului realizat de echipa Colegiului Național "Ion Luca Caragiale" din Ploiești", "Spune stop poluării". Inițiatorii proiectului au fost Bianca Nedelcu, cea care joacă și rolul principal, respectiv Paul Lăzăroiu, elevul care s-a ocupat de filmare și editarea video a materialului.

Cei doi au fost ajutați, în cadrul proiectului, de Andrei Olteanu, Anda Brătășanu, Andres-Sorin Belu, Darius Pănoiu și Teodora Mihai, sub coordonarea profesorilor Raluca Leotescu și Mineliea Gheorghe.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.