Vineri, 30 August 2019 09:19

BAZARUL COPIILOR | O nouă ediție a celui mai vesel târg din țară va avea loc pe 21 septembrie, la Ploiești

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Începutul toamnei aduce, la Ploiești, cea de-a XX-a ediție a Bazarului Copiilor, eveniment organizat de Cristina Toma Cochinescu și Mădălina Corciu.

Peste 400 de participanți sunt așteptați, pe 21 septembrie, începând cu ora 10.00, la Sala Sporturilor Olimpia, în zona Turnul Parașutiștilor, pentru a-și scoate la vânzare jucăriile, hăinuțele și toate celelalte lucruri de care nu mai au nevoie sau, dimpotrivă, pentru a cumpăra, la prețuri avantajoase, obiecte pe care și le doresc.

"Bazarul va aduna în același loc peste 400 de copii care vor vinde și vor cumpăra la prețuri decente, vor face schimb și vor dona jucării, haine, CD-uri, cărți, accesorii etc. Calitatea obiectelor puse în vânzare sau donate trebuie să fie una bună sau foarte bună, aceasta fiind o condiție esențială pentru participarea la bazar. Toți copiii din Ploiești sunt invitați în calitate de cumpărător la Bazarul Copiilor.  Participarea expozanților este liberă, aceștia având însă obligația de a păstra reguli elementare de bun-simț (prețuri mici, curățenie, comportament și limbaj decente etc.)", au transmis organizatorii.

La această ediție a evenimentului vor fi prezenți și voluntari care vor avea ca sarcină îndrumarea participanților, pentru buna desfășurare a târgului.

Sursa foto: Facebook/ Bazarul Copiilor - Ediția a XX-a de Toamnă

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.