Luni, 09 Septembrie 2019 12:55

RUN for FUTURE | Au început înscrierile pentru ediția din 2019 a crosului caritabil organizat de "Un strop de fericire"

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Crosul umanitar "Run for Future", devenit unul dintre evenimentele cu tradiție, la Ploiești, ajunge în 2019 la a șasea ediție. Cursa va avea loc pe 21 septembrie, începând cu ora 10.00, în Parcul Tineretului de la Sala Sporturilor "Olimpia".

"Run for Future este un eveniment realizat de tineri pentru tinerii din comunitatea ploieşteana, este o competiţie de alergare care poarta 100% marca centrului de tineret Youth Hub Asociaţia Un Strop de Fericire. Obiectivul Run for Future este de a forma tinerilor deprinderi pentru un stil de viaţa sănătos, dar şi abilităţi de organizare şi implicare, ei fiind cei care realizează în întregime evenimentul", au subliniat organizatorii, menționând că deviză crosului din acest an "#Run4AUSF, aleargă pentru Asociația Un Strop de Fericire". Prin urmare, în primul rând vor lua startul voluntarii, membrii AUSF, familiile lor, colaboratorii şi partenerii AUSF.

Cursele şi programul lor sunt:

  • Cursa familie (copii până la 7 ani, părinţi, bunici), 500 m - la ora 10:00.
  • Copii cu vârste între 8-10 ani, 500 m - start la ora 10:10.
  • Copii cu vârste între 11-14 ani, 1000 m - start ora 10:20.
  • Cursa liceenilor, 2000 m, adresată liceenilor cu vârste intre 15-19 ani - start ora 10:30.
  • Cursa 5000 m - start ora 10:50.

Ploieşti Running Club participa şi susţine, cu premii, organizarea cursei de 5 km. 

Competiția din acest an se bucură și de parteneriatul Direcției de Sport și Tineret Prahova.

Sumele colectate din taxa de înscriere,  care este una simbolică, vor fi utilizate pentru susținerea acestei competiții. În plus, cu prilejul cursei, participanții, dar și spectatorii vor putea face donații care să sprijine creşterea capacităţii organizaţionale a centrului de tineret al asociaţiei, Youh Hub AUSF, organizarea de servicii cât mai diverse în sprijinul formării tinerilor, a competentelor de viaţă şi cariera.

Detalii despre eveniment au fost publicate pe pagina www.stropdefericire.ro.

Înscrierile se fac aici.

Organizatorul competiției este Asociația „Un Strop de Fericire”, organizație nonprofit înființată în anul 2012, dedicată formării tinerilor, care promovează voluntariatul ca mijloc de schimbare în comunitate, încurajează educația și dezvoltarea personală a tinerilor, prin mijloace practice, implicare în proiecte locale și internaționale, organizează evenimente sportive, care susțin un stil de viață activ și sănătos și sprijină integrarea socială a tinerilor din mediul de favorizat.

 

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.