Miercuri, 25 Septembrie 2019 11:05

VIDEO - VOCEA ROMÂNIEI - Daniela Răduică, solista secției Revistă a teatrului din Ploiești, i-a convins pe Smiley și Irina Rimes. Cine o va antrena de acum încolo

Scris de  Ioana Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Daniela Răduică a participat, weekend-ul trecut, la audițiile pe nevăzute în cadrul concursului de talente „Vocea României”. Alături de ea s-au aflat, în culise, colegii de scenă:  Nico, Romeo Zaharia și George Căpanu.

Solista de la "Majestic", secția Revistă a Teatrului "Toma Caragiu" din Ploiești, a convins doi jurați să-și întoarcă scaunele. Smiley și Irina Rimes au vrut-o pe Daniela în echipele lor, cuceriți de modul în care aceasta a interpretat  piesa „Mai rămâi și nu pleca, iubirea mea”. Solista teatrului ploieștean a ales, până la urmă, să meargă mai departe pe mâna lui Smiley.

Pe Daniela Răduică o puteți vedea pe scena teatrului din Ploiești în producțiile secției Revistă. În această lună, ea se va întâlni cu spectatorii cu prilejul reprezentațiilor programate pentru "Ziua Recunoștinței" și super producția echipei de la "Toma Caragiu", "Zaraza", în care o interpretează pe Maria Tănase.

 

 

   

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.