fbpx

Little Prints vă îndrumă: Ce suzetă și ce accesorii alegem pentru bebeluși?

Little Prints vă îndrumă: Ce suzetă și ce accesorii alegem pentru bebeluși?

Image
Image

Niciun copil nu vine la naștere însoțit de vreun set de reguli. Deși suntem acum într-o societate tot mai evoluată, nu se poate spune că în privința creșterii și îngrijirii unui bebeluș ne punem de acord. Există atât de multe tabere, păreri ce împart lumea în două. Ca să înțelegeți pe deplin, să vorbim despre suzete!

Da, controversatele suzete sunt în topul discuțiilor între mămici. Desigur că multă vreme acestea au fost considerate responsabile de diverse probleme. Ca și când nu tot ce este în exces ar dăuna. Ei bine, despre suzete se spunea că dăunează în privința dezvoltării cavității orale sau că sunt cele care întârziere vorbirea ori modifică preferințele de alimentație. Însă, lucrurile au mai evoluat și acum suzetele sunt create cu atenție, au forme anatomice și respectă anumite standarde.

Dacă alegeți o suzetă, atunci să fie una dintrele cele mai bune

Marca daneză, Bibs este un titan al domeniului. Brandul aduce în atenția publicului un model clasic și atemporal de suzetă, cu scut rotunjit și nu numai, precum și accesorii suzeta. Asortate și îndrăgite de cei mici, ne întrebăm care să fie secretul lor. Sunt create din silicon sau latex natural, au o tetină prietenoasă, care nu creează o presiune inutilă pe cerul gurii. Scutul nu atinge pielea astfel că nici vorba de iritații în jurul gurii.

Chiar și la atingere, observăm că tetina este moale, flexibilă și că forma imită foarte bine sânul mamei. Până la urmă aceste pacifiers, cum le spun americanii, adică (aducătoarele de pace prin traducere liberă) au fost create tocmai din ideea de a-i liniști pe bebeluși. Iar calea sigură este că cei mici simt dragostea maternă și protecția când sunt la sânul mamei.

Little Prints, magazinul cu produse premium

Când plânsul nu se mai oprește, când nopțile sunt zile lungi, când orele de somn nu sunt cumulate nici 8 în 3 zile, soluții disperate trebuie să existe. Pe unii dintre ei doar o suzetă îi liniștește. Dacă vă decideți să încercați această variantă, țineți cont de portofoliul de produse de la Little Prints. Vorbim despre un e-shop cu produse premium, de la mari branduri pe nișă, Bibs spre exemplu, Konges, Frigg și nu numai. 

Suzetele Bibs sunt în colecții, Boheme, Couture, Supreme, Color sau De Lux și nu în cele din urmă o linie specială denumită Try It. Adică pentru cei aflați la prima lor tentativă de a face din suzetă un best friend pentru bebeluș pot opta pentru acest set de 4 suzete. O singură achiziție și vor descoperi care este favorita bebelușului.

Cât despre suzetele Frigg, acestea sunt în egală măsură preferate. Linia Rope are marginea scutului în formă de frânghie, iar paleta cromatică disponibilă include multe culori pastel. Sunt adorabile, iar cei mici reacționează foarte bine, le acceptă din prima.

Vă este teamă de dependența de suzetă? Acestea sunt doar etape în viața celui mic. Nu le oferiți în locul mesei sau când nu este un episod de plâns de oprit. Important este că această plăcere vinovată să nu aibă efecte negative asupra dezvoltării celui mic. De aceea veți și prefera pe cele de la branduri celebre, gama de produse premium.

Accesorii potrivite tot aici veți găsi

Tot la Little Prints vom găsi și accesoriile practice ce ar trebui să însoțească suzeta. Astfel, la mare căutare este protecția pentru aceasta, o mică capsulă am putea spune. Rolul său este de a menține suzeta la loc sigur, fără ca aceasta să atingă diverse suprafețe. Va fi mereu la îndemână, ușor de agățat la cărucior.

La fel de practice sunt și șnururile sau lanțurile de suzetă. Dacă veți prefera suzetele Frigg, din linia Rope, atunci un lanț de suzetă cu design similar vă va încânta. Combinați diverse culori și bucurați-vă de paleta cromatică ca din curcubeu desprinsă.

Atenție!

Schimbați suzeta oricând se observă pe suprafața acesteia că sunt modificări de formă, dacă tetina este ruptă sau prezintă vreun defect. Chiar și în lipsa acestor probleme schimbați suzeta la interval de 4-6 săptămâni.

Când o alegeți, selectați corect vârsta. O suzetă necorespunzătoare la mărimea tetinei poate fi o problemă.

Curățați și intretineti suzeta conform instrucțiunilor venite de la producător.

Contact: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.