Nico este în izolare la domiciliu. Spectaolul de aseară al Teatrului "Toma Caragiu" a fost anulat

Nico este în izolare la domiciliu. Spectaolul de aseară al Teatrului "Toma Caragiu" a fost anulat

Solista Nico, unul dintre artiștii secției Majestic (Revistă) a Teatrului "Toma Caragiu" Ploiești, se află în izolare la domiciliu, după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu coronavirus.

Testele au arătat că Nico nu este infectată, însă măsura luată față de aceasta a dus la anularea unui spectacol în care trebuia să joace în weekend.

"Din cauza unor probleme independente de voinţa noastră, reprezentaţia de astăzi a spectacolului concert «Suflet pereche», a fost suspendată. Deoarece în cadrul unei emisiuni TV solista Nico a intrat în contact cu o persoană care ulterior a fost depistatat cu Coronavirus, procedurile în vigoare îi cer artistei să rămână izolată la domiciliu timp de două săptămâni. Menţionăm că testul pentru Coronavirus efectuat de artistă a ieşit negativ.

Contravaloarea biletelor vă poate fi restituita atât înainte de ora stabilită pentru începerea spectacolului,în Parcul Vest, cât şi în programul de funcţionare al Agenţiei de bilete a Teatrului.

Pentru detalii suplimentare ne puteţi contacta la numerele de telefon 0244.522.774 sau 0721.367.631.

Vă mulţumim pentru înţelegere şi ne cerem scuze pentru inconvenientul creat!" au anunțat reprezentanții teatrului ploieștean pe pagina de Facebook a instituției, cu câteva ore înainte de reprezentația programată duminică seară.

 

 

Image
Image
Image
Image