Lecţii gratuite de schi, în Sinaia, pentru oamenii care n-au avut până acum posibilitatea

Lecţii gratuite de schi, în Sinaia, pentru oamenii care n-au avut până acum posibilitatea

Mai mulţi tineri prahoveni au lansat o campanie inedită, în care acordă lecţii gratuite de schi, la Sinaia, persoanelor din localitate care n-au avut până acum posibilitatea sau ocazia. Evenimentul, unul caritabil, se va derula săptămânal şi este organizat de centrul de închiriere SnowFun şi şcoala de schi XtremeSnowfun, în parteneriat cu Telegondola Sinaia.

"Transportul pe cablu este asigurat de către Telegondola Sinaia, echipamentul de schi este oferit de către centrul de închiereri SnowFun iar instructorii echipei XtremeSnowFun te aşteaptă cu nerăbdare să te înscrii la cursurile de schi gratuite", au anunţat organizatorii pe reţeaua de socializare Facebook.

Lecţiile gratuite pentru sinăieni se vor derula în fiecare zi de luni, iar punctul de întâlnire va fi la Telegondola Sinaia, la Cota 1000, la ora 12.00. "Vom urca împreună la Cota 1400, unde ne echipăm la centrul de închirieri SnowFun, iar de acolo urcăm la Cota 2000 unde se desfăşoară cursul de schi ce va dura 2 ore. După terminarea cursului coborâm la SnowFun, unde partenerul nostru «Clătite la Înălţime» o să vă îndulcească cu clătite. Tot ce aveţi nevoie pentru acest eveniment: haine groase, voie buna şi dorinţă de a învăţa de la cei mai buni!", au mai scris organizatorii pe Facebook, încheind cu rugămintea ca doritorii să-i contacteze în prealabil, pentru rezervarea locurilor (detalii AICI sau AICI).

 

Image
Image
Image