fbpx

UPDATE | Cazul copilului cu fractură la picior care ar fi fost consultat "prin telefon", la Spitalul de Pediatrie. Ce arată înregistrările de pe camerele video

Image
Image

Managerul Spitalului de Pediatrie Ploiești, Cătălin Vișean, spune că a vizionat înregistrările de pe camerele de supraveghere, din seara de 18 februarie, când mama s-ar fi prezentat a doua oară cu copilul la Urgențe, iar acestea nu ar confirma relatările femeii, despre timpul petrecut în spital și starea în care se afla băiețelul la acel moment.

"Doamna a venit la ora 19.41, a intrat la Camera de Primiri Urgențe cu copilul în brațe și a arătat biletul pe care îl avea din 14 februarie. A fost trimisă la Chirurgie, tot la Urgențe, unde a intrat la ora 19.44, fără copil, pe care l-a lăsat cu cineva, probabil cu tatăl. La ora 19.45 a plecat din spital și nu a mai revenit. Ca fapt divers, copilul se juca pe telefon, nu era în starea descrisă de doamna respectivă", a declarat, pentru Telegrama, Cătălin Vișean.

Citiți și:  Conducerea Spitalului de Pediatrie, despre cazul băiețelului de trei ani, cu fractură la picior: "A doua oară, mama s-a prezentat la Urgențe fără copil, doar cu un bilet"

UPDATE - Managerul spitalului, Cătălin Vișean, a revenit cu precizări suplimentare după declarația prezentată mai sus. Acesta spune că, într-adevăr, femeia a revenit după câteva minute la Camera de gardă. Înregistrarea va fi analizată integral, până la momentul în care aceasta părăsește definitiv spitalul. "Vom face o anchetă și vom face publice concluziile", a declarat managerul Spitalului de Pediatrie din Ploiești.

Anterior, acesta a anunțat că, dacă aspectele sesizate de mama copilului se confirmă, persoanele vinovate vor fi sancționate.

În același timp, femeia spune că va face demersuri legale, după întâmplările din cauza cărora copilul său a stat o săptămână cu o fractură nediagnosticată, deși s-a prezentat de două ori cu băiețelul la spital, iar simptomele erau evidente.

Citiți și:  Acuzații grave împotriva Spitalului de Pediatrie! Un copil cu fractură ar fi fost consultat "prin telefon" și diagnosticat cu contuzie de un medic care nici nu l-ar fi văzut

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.