CORONAVIRUS | Un nou deces în rândul pacienților din Prahova confirmați cu Covid-19

CORONAVIRUS | Un nou deces în rândul pacienților din Prahova confirmați cu Covid-19

Prahova a raportat al 15-lea deces înregistrat în rândul pacienților confirmați cu coronavirus.

Sursele Telegrama au spus că este vorba despre o femeie de 60 de ani, care suferea de cancer și care s-a stins din viață ieri după-amiază, la două săptămâni după ce fusese testată pozitiv. Confirmarea diagnosticului venise pe 16 iunie.

Pacienta a fost internată la secția Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Ploiești, iar săptămâna trecută, pe fondul lipsei de locuri la ATI, pentru cazurile critice, a fost transferată în Ialomița, unde a și murit.

Până astăzi, la nivel național s-au înregistrat, în contextul pandemiei, 1.667 de decese, la persoane diagnosticate cu Covid-19, din care 16 (5 bărbați și 11 femei) în ultimele 24 de ore. Este vorba, potrivit informării transmise de Grupul de Comunicare Strategică, despre persoane internate în spitale din Alba, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Brăila, Dâmbovița, Mehedinți, București, Neamț, Olt, Prahova și Suceava. "Dintre acestea, un deces a fost întregistrat la categoria de vârstă 40-49 ani, 5 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 5 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 5 decese la persoane de peste 80 de ani. Toate decesele sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități", a precizat GCS.

  

 Foto cu caracter ilustrativ (sursa: digi24.ro)

Image
Image
Image
Image