Noi fluxuri de vaccinare la Ploiești, Câmpina, Mizil, dar și pe Valea Prahovei

Noi fluxuri de vaccinare la Ploiești, Câmpina, Mizil, dar și pe Valea Prahovei

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat , în ședința de vineri, completarea listei centrelor de vaccinare care funcționează în Prahova cu șapte noi fluxuri care au primit avizul Direcției de Sănătate Publică.

“Conform prevederilor Hotărârii nr. 10/2021, pentru etapa a II-a de vaccinare împotriva COVID-19, a fost actualizată lista spaţiilor identificate de către autoritățile administrației publice locale pentru care se aprobă schimbarea temporară a destinaţiei inițiale în Centre de vaccinare împotriva COVID-19. Lista Centrelor de vaccinare împotriva COVID-19 va fi actualizată ori de câte ori situația o impune. Direcția de Sănătate Publică Prahova a avizat temporar funcţionarea centrelor de vaccinare pentru perioada derulării campaniilor de vaccinare, în conformitate cu prevederile Ordinului comun nr. 2171/181/M.223/4380/2020 pentru stabilirea Normelor privind autorizarea, organizarea şi funcţionarea centrelor de vaccinare împotriva COVID-19”, precizează Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Funcționarea cabinetelor a fost aprobată în contextul în care, la nivel național, s-a decis suplimentarea fluxurilor de vaccinare, odată cu începerea administrării vaccinului anti-Covid AstraZeneca, cel de-al treilea ajuns în țara noastră, după serurile produse de Pfizer/BioNTech și Moderna.

Noile cabinete funcționează astfel:

Nr.

Localitate

Denumire

Adresa

1.

Ploiești

COLEGIUL NAțIONAL AL. I. CUZA

SALA DE SPORT

ploiești

STR. TREI IERARHI NR. 10

2.

Ploiești

FOSTUL LICEU LUDOVIC MRAZEK-CLăDIRE CORP II

ploiești

STR. MIHAI BRAVU NR 241

3.

PLOIEȘTI

Centrul Medical Mediurg

Ploiești

strada Plugari nr. 1 bis

4.

CâMPINA

Casa Tineretului

câmpina

BD. N. BĂLCESCU 50

5.

BUȘTENI

Centrul Cultural

Aurel Stroe

Bușteni

bd. Libertății 93

6.

MIZIL

Sala de Sport

Mizil

str. Stadionului F.N.

7.

SINAIA

ȘCOALA GIMNAZIALĂ

GEORGE ENESCU SINAIA

SINAIA

B-DUL CAROL I NR. 36

 

Aproape 40.000 de vaccin au fost livrate până acum, în Prahova. Până vineri, la prânz, când s-a făcut cea mai recentă centralizare. În centrele din județ fuseseră consumate peste 37.000 de doze.

Tot până ieri, peste 11.000 de prahoveni fuseseră de persoane programate la centrele din Prahova primiseră, deja, și cea de-a doua doză de vaccin.

Sursa foto: arhivă Prefectura Prahova

 

 

Image
Image
Image