Surpriză înainte de Paşte pentru copiii internaţi la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti

Surpriză înainte de Paşte pentru copiii internaţi la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti

Copiii internaţi la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti au avut parte de o surpriză, joi, din partea autorităţilor locale, care le-au adus jucării şi dulciuri şi au organizat un spectacol al teatrului de păpuşi.

"Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a pregatit o surpriză plină de bucurie micuților internați la Spitalul de Pediatrie Ploiești, cu prilejul Sfintelor Sărbători de Paşti. Astfel, cei 55 de copii internati, în aceste zile, în secțiile spitalului aflat sub autoritatea municipalităţii ploieştene, s-au bucurat de dulciurile și jucăriile de pluș oferite cu dragoste și generozitate de reprezentanții administraţiei publice locale. Copiii s-au bucurat şi de un mic spectacol oferit de actorii Teatrului Imaginario Ploieşti", a anunţat Primăria Ploieşti, într-un comunicat de presă.

"Micuţilor pacienţi le urăm însănătoșire grabnică și să se bucure, din plin, de darurile primite!", se încheie mesajul transmis de Primăria Ploieşti.
 

Primarul municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a pregatit o surpriză plină de bucurie micuților internați la...

Publicată de Primaria Ploiesti pe Joi, 29 aprilie 2021
Image
Image
Image