fbpx

Îți dorești o petrecere tematică de ziua ta dar nu știi ce să alegi? Iată câteva idei

Îți dorești o petrecere tematică de ziua ta dar nu știi ce să alegi? Iată câteva idei

Image
Image

Se apropie ziua ta de naștere și îți dorești să sărbătorești acest moment special în cel mai unic și inedit mod? Ei bine, să știi că ai o varietate de opțiuni la dispoziție astfel încât să creezi atmosfera pe care ți-o dorești și să marchezi cum se cuvine împlinirea anilor. Pe lângă conversațiile grozave, jocurile distractive, tortul și băutura preferată să știi că mai sunt câteva aspecte de luat în considerare dacă îți dorești să-i surprinzi în cel mai plăcut mod pe invitații tăi.

Iată câteva idei pe care le poți pune în aplicare pentru petrecerea ta tematică, astfel încât ziua ta de naștere să reflecte dorințele tale devenite realitate

  1. Petrecere Disco

Pentru o petrecere de naștere reușită poți opta oricând pentru tema disco. Invitații vor fi fără îndoială entuziasmați și nerăbdători să danseze toată noaptea pe ritmurile energizante care te îndeamnă la distracție. Decorează încăperea cu elemente strălucitoare și nu uita de mingea disco! Tortul va trebui să fie și el în temă, ceva spectaculos! În acest sens poți alege un tort aniversar din diversitatea celor de la Mayore.ro. Aceștia te vor ajuta ca petrecerea ta tematică să fie una completă. La final poți chiar să alegi regele și regina discotecii.

  1. Petrecere Anii ‘60

O petrecere cu decor, costumații și muzica anilor ‘60 cu siguranță va fi pe placul invitaților tăi. Cui nu i-ar plăcea să se transpună pentru câteva ore într-un deceniu trecut, să simtă vibe-ul adus de trecut și de specificul acestei perioade și să cunoască un alt tip de distracție? Faptul că va trebui să fii întruchiparea propriei persoane care se află la o petrecere de acum zeci de ani și să-ți adaptezi acțiunile, reacțiile sau dansul vor fi cu adevărat distractiv și provocator. Pentru acest lucru, însă, trebuie să te documentezi puțin să să te asiguri că totul va fi cât mai autentic. Iată aici câteva informații despre ce presupune moda anilor ‘60.

  1. Petrecere Personaj din carte

Alege o carte preferată sau cea pe care o cunosc majoritatea invitaților tăi și cere-le să se costumeze în personajul lor favorit. Când vine vorba de decorațiuni poți acoperi peretele, masa și alte obiecte cu coperta imprimată a cărții sau paginile acesteia. Pentru mâncare, alege să pregătești ceea ce apare în narațiune sau este specific perioadei prezentate în carte. În ceea ce privește jocurile, gândește-te la activități interactive care se bazează pe acțiunea și personajele bine cunoscute.

  1. Petrecere Luau

O petrecere Luau chiar este una inedită. Asta înseamnă că petrecerea ta va avea ca bază o nouă cultură. Destul de unic? Pregătește ananasul, barul tiki, gândește-te la câteva decorațiuni hawaiene, la băuturi și mâncare și creează scena pentru cea mai grozavă petrecere. Poți opta să pui la dispoziția invitaților câteva accesorii specifice pentru dans și distracția poate să înceapă.

În concluzie, dacă îți dorești o petrecere tematică, ai o varietate de idei din care poți alege astfel încât să organizezi câteva ore de distracție inedite care vor fi memorabile atât pentru tine cât și pentru invitații tăi. Ziua ta de naștere nu trebuie să treacă la fel ca toate celelalte așa că orice idee ai avea, fă-ți pe plac și pune-o în aplicare.

Sursa foto: pexels.com

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.