fbpx

Expoziţia internaţională World Press Photo, pentru a zecea oară în România, în perioada mai – iulie

Expoziţia internaţională World Press Photo, pentru a zecea oară în România, în perioada mai – iulie
Image
Image

Expoziţia internaţională World Press Photo va putea fi vizitată, pentru a zecea oară în România, la Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca, în perioada mai - iulie 2021.

Potrivit News.ro, ajunsă la a 64 ediţie, World Press Photo va fi deschisă la Bucureşti pe 8 mai, la ora 10:00, la Muzeului Naţional de Artă al României.

În premieră, începând cu acest an, expoziţia va fi însoţită şi de un proiect de conţinut care va analiza rolul şi impactul social al jurnalismului responsabil, fenomenul fake news şi dezinformarea, urmând  a fi anunţate în acest sens o serie de emisiuni, podcasturi şi dezbateri care se vor derula pe tot parcursul verii.

Evenimentul din Bucureşti face parte din expoziţia anuală internaţională World Press Photo, itinerantă în întreaga lume, fiind expusă în peste 100 de spaţii din peste 45 de ţări şi vizitată de peste 4,5 milioane de oameni la fiecare ediţie.

În Bucureşti, expoziţia fi deschisă la MNAR până pe 26 mai şi va putea fi vizitată, de miercuri până duminică, între orele 10:00 şi 17:00.

După Capitală, ea va ajunge în Cluj-Napoca (2 - 20 iunie) şi Timişoara (30 iunie - 20 iulie), iar detaliile pentru fiecare eveniment vor fi publicate pe pagina de Facebook a expoziţiei.

Sursă foto facebook.com/WorldPressPhoto/photos.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.