fbpx

Ia-ţi un set de 28 duze ruseşti de la Anyta Cooking şi poţi face prăjituri ca la cofetărie chiar la tine acasă

Ia-ţi un set de 28 duze ruseşti de la Anyta Cooking şi poţi face prăjituri ca la cofetărie chiar la tine acasă

Image
Image

Atunci când îţi propui să faci o prăjitură care să îi surprindă pe cei dragi, trebuie să ai în bucătărie tot ceea ce ai nevoie, iar un set de duze ruseşti Anyta Cooking poate fi exact secretul care îţi lipseşte acum. Foarte simplu de folosit şi de procurat, aceste duze ruseşti Anyta Cooking sunt extrem de utile în bucătărie, mai ales atunci când vrei să ieşi din zona de confort şi să pregăteşti prăjituri mai deosebite. De asemenea, pe anytacooking.ro găseşti duiuri ruseşti set, la un preţ pe care nu ai voie să îl ratezi, pentru că aceste duze Anyta Cooking nu doar că te ajută foarte mult atunci când vrei să prepari ceva cu totul inedit, însă sunt şi de o calitate foarte bună, rezistând în timp. Comandă şi tu duze Anyta Cooking şi  foloseşte-le cu talent în bucătărie, decorând şi ornând prăjiturile tale delicioase, dar şi torturile.

 

Cu aceste duze pentru ornat tort dulciurile pe care le vei pregăti pentru cei dragi vor fi foarte aspectuoase şi, totodată, mult prea tentante ca să le poţi rezista. Adăugă produsul în coş şi completează formularul de comandă. Setul profesional cu 28 de duze ruseşti pentru decorat şi ornat Anyta Cooking, va ajunge la tine în timp record, aşa că, te poţi gândi încă de pe acum la ce vei pregăti bun! Dacă eşti în pană de idei, poţi intra pe site-ul anytacooking.ro şi să cauţi reţeta pe care ţi-o doreşti!

Odată cu primirea coletului, în cutia colorată vei gas duze ruseşti mari din inox, 3 duze ruseşti sferice din inox, 1 duza din inox pentru frunză, 1 duza pentru umplerea brioşelor, 1 adaptor mic pentru duza de frunză, 50 poşuri din plastic de unică folosinţă de 35 cm, 1 poș reutilizabil din silicon de 35 cm, 1 adaptor normal pentru duzele ruseşti, 1 adaptor tricolor pentru duzele ruseşti, 25 forme din hârtie moale pentru brioşe, 25 forme din hârtie tare pentru brioşe. Aşadar, comandă-ţi şi tu un set profesional 28 duze ruseşti şi încântă-i pe cei dragi cu prăjituri ornate frumos, ca la cofetărie.

Mai jos, vă oferim o reţetă de brioşe de vanilie cu bezea pe care puteţi să o preparaţi la finalul săptămânii pentru cei dragi din familiile voastre!

Aşadar, aveţi nevoie de următoarele ingrediente pentru brioşe: 100 g de unt fără sare, 200 g zahăr, 2 ouă, 200 gr faină, 1,5 linguriţă praf de copt, 1 linguriţă sare, 160 ml lapte, 2 linguriţe esenţă de vanilie.

Iată de ce ingrediente aveţi nevoie pentru cremă de bezea: 100 gr albuşuri de ou (aprox. 4 ouă,  200 gr zahăr, 1 lingura zeamă de lămâie, 250 gr unt de la temperatura camerei (grăsime 82 % neapărat)

Ca mod de preparare brioşe se recomandă să puneţi în bolul mixerul untul, zahărul şi bateţi la viteza mică circa 5 minute. Adăugaţi ouăle rând pe rând şi bateţi până se încorporează. Adăugaţi faina, praful de copt, sarea, esenţa de vanilie şi laptele, bateţi la viteza mică sau puteţi folosi o spatulă. Pregătiţi o tavă cu 12 forme, puneţi aluat doar până la jumătate în ele. Le coaceţi  la 170 de grade pentru aproximativ 20-23 de minute.

Mod de preparare crema: Puneţi un bol de inox pe baie de abur. Adăugaţi albuşurile, zahărul şi amestecaţi energic până se topeşte zahărul. La final adăugaţi sucul de lămâie. Transferaţi albuşurile în bolul mixerului care este şi el călduţ şi bateţi până se formează bezeaua, pentru aproximativ 10 minute. După ce bezeaua este gata, adăugaţi untul şi mixaţi încă 2 minute. Se recomanda folosirea duzei 2D din set. Merită să încercaţi!

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.