fbpx

Platforma de streaming Twitch interzice transmiterea jocurilor de noroc

Platforma de streaming Twitch interzice transmiterea jocurilor de noroc

Image
Image

Tu cum îți manifești pasiunea pentru jocurile de noroc? Dacă ești un adevărat un entuziast al jocurilor la cazino, suntem siguri că nu alegi pur și simplu un cazino online și începi să joci, ci că te interesează mult mai multe alte aspecte ale acestei industrii. Probabil petreci destul timp căutând cele mai bune bonusuri ce oferă rotiri gratuite fara depunere, ca să ai ocazia să joci pe gratis și să îți mărești șansele de câștig. Poate ești mereu la curent cu cele mai noi cazinouri online și serviciile pe care le oferă, ca să te asiguri că joci doar la cazinouri de top. De asemenea, dacă ești un fan adevărat, suntem siguri că și streaming-urile cu jocuri de noroc ți-au captat atenția, deoarece așa ai ocazia să vezi cât de bune sunt jocurile și care merită într-adevăr jucate pe bani reali. 

Ei bine, dacă îți place să te distrezi cu streaming-uri la cele mai populare jocuri de noroc, probabil vei fi destul de dezamăgit atunci când vei afla că una dintre cele mai mari platforme de streaming, Twitch, a venit cu niște modificări de regulament care nu îți vor mai permite să te uiți streaming-urile tale preferate la fel cum o făceai până acum.

Conform unei actualizări pe rețelele sociale, Twitch va interzice în mod oficial „streaming-ul de site-uri de jocuri de noroc care includ jocuri de sloturi, ruletă sau zaruri care nu sunt licențiate în SUA sau în alte jurisdicții care oferă suficientă protecție pentru consumatori”. Așadar, fanii jocurilor de noroc de pe Twitch nu vor mai putea urmări streaming-uri cu site-uri cu jocuri de noroc care sunt licențiate doar în alte țări.

Deși Twitch este una dintre cele mai mari platforme de streaming în timp real și este recunoscută în special pentru streaming-uri de jocuri video, e-sports, spectacole muzicale sau talk-show-uri, jocurile de noroc au generat și ele foarte multe venituri pentru platformă.                   

Jocurile de noroc au sponsorizat o mulțime de streameri extrem de cunoscuți, care au devenit unele dintre cele mai importante fețe de pe platformă. De exemplu, creatori de conținut precum Tyler Faraz „Trainwreck” Niknam declară venituri de până la un milion din campaniile de jocurile de noroc de care sunt sponsorizați.

Tocmai din această cauză, mulți oameni au fost sceptici în legătură cu acțiunile pe care Twitch le-ar putea lua pentru a opri difuzarea jocurilor de noroc. Twitch avea deja în vigoare anumite reguli cu privire la jocurile de noroc, iar mulți credeau că platforma nu va stopa oficial streamurile cu jocuri de noroc din cauza veniturilor pe care le produc, ci că va rămâne la vechile măsuri.

Cu toate acestea, Twitch a observat, cu îngrijorare, că măsurile precedente cu privire la jocurile de noroc și protecția consumatorilor erau trecute deseori cu vederea: “Deși interzicem partajarea link-urilor sau a codurilor de recomandare către toate site-urile care includ păcănele, ruletă sau jocuri cu zaruri, am văzut că unii oameni nu respectă aceste reguli și expun comunitatea noastră la pericol”. Din această cauză, platforma s-a văzut nevoită să aplice măsuri mai drastice pentru a asigura protecția consumatorilor. Momentan Twitch a interzis site-urile Stake.com, Rollbit.com, Duelbits.com și Roobet.com, dar situația este încă supusă unei analize amănunțite și alte site-uri de pot adăuga listei destul de curând.

Vestea bună pentru iubitorii de jocuri de noroc este că Twitch nu va interzice și jocurile de poker, fantasy sports și pariurile sportive, deoarece site-urile care pun la dispoziție aceste jocuri sunt licențiate și nu pun la risc siguranța consumatorilor.
Așadar, dacă ești fan al platformei Twitch, încă te poți distra cu anumite jocuri de noroc. Poate vei descoperi chiar noi jocuri favorite.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.