Vedetelor le plac stranierii

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

 

 

După ce toate divele momentului se omorau, la un moment dat, să se cupleze cu fotbalişti, moda pare să fi apus sau a rămas, poate, de actualitate doar pentru unele dintre ele. Cele care au visat să ajungă la nivelul următor se grăbesc să se mărite cu străini.

Startul l-a dat Monica Gabor. Despre relaţia ei de peste Ocean, cu omul de afaceri Mr. Pink, s-a scris mult şi se va mai scrie. Unii spun chiar că fosta doamnă Columbeanu s-ar fi căsătorit deja în Statele Unite cu cel care i-a arătat ce înseamnă luxul la standardele Hollywood. Că e sau nu aşa, veştile venite de acolo arată clar că Monica are, probabil, nu mai mult decât şi-ar fi dorit, ci decât şi-ar fi putut închipui vreodată.

Nu demult, o altă vedetă a anunţat că se căsătoreşte prin ţări străine. Este vorba despre nimeni alta decât Simona Sensual, blonda care s-a remarcat prin câteva pictoriale mai deocheate şi nenumărate scandaluri cu colegele de breaslă. Până la urmă, şi-a pus hainele pe ea şi s-a apucat de afaceri, a eşuat lamentabil, după care s-a reorientat: şi-a găsit un iubit misterios, plin de bani, spune ea, pe care l-a dat gata. Cică ar fi cerut-o de nevastă şi că se va mărita şi muta, cu tot cu nărav, la Monaco. Până atunci, însă, se ocupă de fostul iubit, Nicu Mahăr, cel cu care susţinea că nu mai vrea să aibă de-a face, dar peste care a dat buzna în casă zilele trecute, într-o criză de gelozie, pentru că bărbatul era cu o altă femeie.

Şi pentru Alina Puşcaş bat clopote de nuntă. Nu se ştie dacă în ţară sau peste hotare, dar viitorul mire sigur nu-i român. Iubitul brunetei este de origine germană, iar cei doi formează un cuplu de vreo patru ani. „Ne vom căsători, dar numai la Starea Civilă. Evenimentul va avea loc la sfârşitul acestui an sau, cel târziu, în primăvara viitoare. Nu vom face nuntă mare, pentru că nu avem timp. Nu am cum să mă ocup de pregătirile necesare unei mari petreceri. O vom face când vom avea mai mult timp amândoi”, a anunţat Alina Puşcaş.

 

Image