La Hipodromul Ploiești se va putea paria din nou. Au fost pregătite modelele de bilete

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Se apropie de momentul materializării intenției autorităților locale, exprimată acum exact un an, ca pasionații de hipism să poată paria din nou, pentru cursele de pe Hipodromul Ploiești.

Viceprimarul Cristian Ganea a anunțat că a avut noi discuții cu reprezentanții Loteriei Române și, mai mult decât atât, sunt gata modelele de bilete care se vor regăsi la casele de pariuri.

"Loteria Română se întoarce pe Hipodromul din Ploiești! Vineri, am fost la sediul Loteriei și am discutat despre posibilitatea de colaborare cu CSM Ploiești. Am studiat modelele de bilete pentru pariuri și pot spune că foarte curând se va putea paria la Hipodromul din Ploiești atât la cursele de trap, cât și la cele de galop. Hipodromul Ploiești trebuie să revină la gloria de odinioară și să devină unul dintre cele mai importante obiective din municipiu", a declarat viceprimarul Cristian Ganea.

Calendarul competițional pentru anul 2019, stabilit în luna ianuarie, incluse 17 reuniuni, în cadrul cărora vor fi organizate loc 4 curse clasice şi 18 curse semiclasice

Prima reuniune importantă va avea loc pe 13 aprilie, atunci când se va desfăşura cursa semiclasică Premiul Primăverii, a anunțat CSM Ploiești.

Față de anii trecuți, din 2019, cursele vor fi organizate sâmbăta, au mai menționat, atunci, reprezentanții CSM Ploiești. Aceștia au precizat că decizia a fost luată la cererea publicului.

 

 

Image
Image