fbpx

Victorie pentru echipa de volei cadete a CSM Ploiești

Victorie pentru echipa de volei cadete a CSM Ploiești

Image
Image

Echipa de volei cadete a CSM Ploieşti a câştigat cu 3-1, pe seturi 25-23, 25-19, 27-29, 25-8, meciul susţinut în deplasare, la CS Lumina Wolves Bucureşti, contând pentru etapa a 4-a a primei faze a campionatului

Antrenorul Robert Tvardochlib a folosit următorul lot de jucătoare: Mihaela Leontescu, Bianca Ottu, Daria Codreanu, Ana-Maria Minescu, Cătălina Tudoroiu, Ranya Badea, Andreea Grigore, Teodora Popescu, Clara Burlacu, Teodora Stoian şi Eva Drăgănescu.

În runda a 5-a, programată peste două săptămâni, echipa ploieșteană va sta. Rămâne de actualitate jocul de pe 19 decembrie, la CTF Mihai I Bucureşti, contând pentru prima etapă a returului Seriei D. La finalul săptămânii viitoare, celelalte două echipe de volei ale CSM Ploieşti înscrise în competiţii oficiale, cea de junioare şi cea de speranţe băieţi, au programate partide de campionat. Fetele vor juca, duminică, în Sala „Olimpia”, cu LPS Mircea Eliade Bucureşti, meciul contând pentru etapa a 5-a a Seriei C. Băieţii antrenaţi de Adrian Moroianu vor susţine trei partide, în cadrul Turneului al 2-lea al „speranţelor”, Seria C care va fi găzduit de Sala „Leonard Doroftei”. Programul meciurilor este următorul:

Sâmbătă, 27 noiembrie

Ora 9.00, CTF Mihai I Bucureşti – CSŞ-CS Arcada Galaţi

Ora 11.00, CSM Ploieşti – CSŞ Tulcea

Ora 15.00, CSM Ploieşti – CTF Mihai I Bucureşti

Ora 16.30, CSŞ-CS Arcada Galaţi – CSŞ Tulcea

Duminică, 28 noiembrie

Ora 9.00, CSM Ploieşti – CSŞ-CS Arcada Galaţi

Ora 11.00, CTF Mihai I Bucureşti – CSŞ Tulcea

 

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

   

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.